0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice

Savjeti u vezi s ergonomijom

Ergonomija u uredu 

Ergonomija u pogonu

Ergonomija u transportuPronađite zanimljive informacije o zdravom sjedenju i radnom stolu Upliner s mogućnošću električnog namještanja visine. U području ureda posebno je važna uporaba ergonomskog uredskog namještaja. Zato ćete u savjetniku za kupnju pronaći i smjernice za opremanje radnog mjesta. Više o mehanizmima i funkcionalnim sastavnim dijelovima ergonomskih uredskih stolica pronaći ćete u leksikonu zdravog sjedenja.

Dugotrajno stajanje za stolom za pakiranje i strojevima itekako se može osjetiti u leđima. Ovdje ćete dobiti informacije o tome kako Vaši djelatnici mogu ergonomičnije stajati te koje zahtjeve trebaju ispunjavati zdrave radne stolice. I ljestve mogu posjedovati ergonomske funkcije. Ovdje ćemo Vas informirati o rukovanju ljestvama kojima se čuvaju leđa.

Transportni uređaji i kolica važna su pomagala koja trebaju omogućiti zdravo podizanje i pomicanje teških predmeta. Pomoću Quicklift funkcije i ergonomskih drški olakšava se čak i transport glomaznih predmeta. Dodatni funkcionalni proizvodi kao što je električni modul ne olakšavaju samo ergonomski transport već i ubrzavaju važne radne procese.

Ergonomija na radnom mjestu

Ergonomija na radnom mjestu već odavno nije nova tema. Upravo je suprotno slučaj jer je poduzećima sve više stalo do toga da svojim zaposlenicima ponude zdrava radna mjesta. Razlog koji ide u prilog ergonomskim radnim mjestima u svakom području rada je očuvanje zdrave i zadovoljne radne snage. Konačno, dokazano je da se osiguravanjem radnih mjesta koja čuvaju zdravlje zaista može smanjiti prosječni broj dana koje zaposlenici provedu na bolovanju te se čak može i povećati produktivnost.

Računica je jednostavna. Isplati se nabaviti ergonomski uredski namještaj ako posegnete za dugovječnim kvalitetnim proizvodima. Istraživanja potvrđuju da ne prođe ni godina dana dok djelatnik s minimalnim povećanjem učinkovitosti od otprilike 3% uspije vratiti troškove izdataka u iznosu od otprilike 7500 kn. Sljedećih ćete godina, dakle, ostvarivati čistu dobit.

Ergonomski proizvodi u našem poduzeću već su odavno dobili svoje sigurno mjesto. Ergonomija se danas zbog velike potražnje provlači kroz naš cjelokupni asortiman proizvoda. U našim savjetnicima želimo Vam između ostalog približiti ergonomske zahtjeve iz različitih prodajnih područja te Vam preporučiti odgovarajuće proizvode u vezi s njom. To je samo izvadak iz cjelokupne ponude tvrtke KAISER+KRAFT i ne zamjenjuje profesionalno savjetovanje naših stručnjaka za prodaju.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda