Sprave za teretanu

Nemate volje za trčanje? Moderne sprave za teretanu za Vaše radno mjesto zabavne su i Vaše će djelatnike snažno potaknuti na kretanje.

U kategoriji Sprave za teretanu nudimo Vam proizvode sljedećih marki: meychair ergonomics.

Sprave za teretanu u poduzeću i na radnom mjestu: trenirati možete svugdje!Nemate vremena, mogućnosti, ideja za vježbanje? Sada je dosta s izlikama u Vašem poduzeću. Naime, sprave za teretanu namijenjene cijelom tijelu postižu velik učinak već s malim jedinicama. Ako zdravlje i dobrobit želite učiniti dijelom filozofije vašeg poduzeća, trebali biste kupiti sprave za teretanu koje najbolje odgovaraju Vašem poduzeću. Ili pak radnim mjestima u kućnom uredu – tako će Vaši djelatnici i kod kuće održavati kondiciju i ostati zdravi.
Koja sprava za teretanu trenira cijelo tijelo?Najbolja sprava za treniranje je Vaše tijelo. Ako se svi dijelovi tijela opterete istovremeno, to jača mišiće, cirkulaciju i imunološki sustav. Ako želite da Vaši djelatnici tijekom sporta na radnom mjestu postignu najveći mogući učinak, u vlastitom prostoru za tjelovježbu stavite im na raspolaganje sprave kao u pravoj teretani:  • Višenamjenske sprave za vježbanje mišićne mase

  • Traka za trčanje ili cross trenažer za trening izdržljivosti

  • Prostirke za jogu i slična dodatna oprema za funkcionalne vježbe

  • Sitna oprema poput traka za vježbanje i stepera za pokrete u svim smjerovima


Što je Vaša oprema za vježbanje raznolikija, to je veća vjerojatnost da će korisnici ostati uporni. Naime, mišići se brzo privikavaju na pokrete, pa bi ih trebalo izložiti izazovu.
Koje su sprave za teretanu prikladne u poduzeću odnosno na radnom mjestu?Postoji nekoliko jednostavnih i izravnih mogućnosti kako ćete svojim djelatnicima pobuditi interes za sportom, a da ne moraju prekidati svoj rad. Trik: pretvorite radno mjesto u spravu za teretanu:  • Inovativne kombinacije pisaćeg stola i trake za trčanje postaju nova značajka u coworking prostorima.

  • Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine i s funkcijom za stojeći rad dat će polet cirkulaciji skoro sami od sebe.

  • Lopte za sjedenje i sjedeći ergometri umjesto stolice za pisaći stol aktiviraju kralježnicu i savršeno potiču cirkulaciju krvi.

  • Službeni bicikli za površine tvrtke ili kao zamjena za službena vozila uživaju sve veću popularnost.


Međutim, najvažnije je da u svom poduzeću etablirate kulturu kretanja i djelatnicima pružite mogućnost da se kreću i izbjegavaju položaje u kojima je tijelo nagnuto u jednu stranu. Zbog toga je važno da npr. uredite atraktivne vanjske površine koje su namijenjene pješacima i da optimizirate kvalitetu boravka u prostorima za tjelovježbu odgovarajućom rasvjetom i atraktivnim izgledom.