Nadstrešnice

Ne trebate više nikada stajati na kiši, sjesti na mokro sjedalo bicikla ili preuzimati namočenu poštu i novine. Jednostavno postavite nadstrešnicu ili zaklon i riješit ćete se tih problema. Idealni su zakloni za pušače ili nadstrešnice za ulaze, podrumske ulaze, parkirališta za bicikle i garažne pristupne putove. A da ni ne spominjemo autobusna stajališta i postaje gradske ili prigradske željezničke linije.

U kategoriji Nadstrešnice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: PROCITY.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
2150
2150
3030
3030
-
Relevantno
Količina proizvoda: 43

Zakloni i nadstrešnice – suhi pri svakom vremenuJeste li znali da u Berlinu kiša prosječno pada kao i u Kopenhagenu, 166 dana u godini? Bruxelles ima čak 206 kišnih dana, a Liverpool dodatnih 20. To, nažalost, ne možemo promijeniti. Ali rado ćemo doprinijeti tome da Vaši djelatnici ostanu opušteni i dobro raspoloženi dok na neprestanoj kiši čekaju autobus ili su na pauzi za pušenje. Zakloni i nadstrešnice tvrtke kaiserkraft osiguravaju suhe uvjete na otvorenom i stoga više neće biti mokrih sjedala na biciklu pri povratku kući – zakloni za pušače pobrinut će se za suhu odjeću i tijekom pauze.
Zakloni i nadstrešnice u raznim veličinama i izvedbamaNaši zakloni nisu samo krov nad glavom. Napravljeni su od čvrstih materijala kao što su čelik, profilni lim i sigurnosno staklo s jednom staklenom pločom (ESG) te svojim napravama za fiksno pričvršćivanje u pod pouzdano štite od vlage. Da bi to vrijedilo na svakoj lokaciji i za vjetrove iz svih smjerova, u našoj ćete trgovini dobiti nadstrešnice sa stražnjom stijenkom te jednom ili dvije bočne stijenke.Ili možete sami sastaviti svoj zaklon. Uz modularne varijante ostat ćete fleksibilni. Iskombinirajte različite dijelove prema vlastitim predodžbama, izradite neprozirne ili prozirne stijenke i uštedite prostor s pomoću držača za bicikle umjesto standardnih stalaka za bicikle. Naravno da nudimo i posebne zaklone za pušače!
Reprezentativan izgled zaklona za čekanje i pušačeStilski dizajn brine se za to da se zakloni tvrtke kaiserkraft vizualno uklope u Vaše vanjske površine. I tu možete birati, primjerice, između različitih boja te konusnog i ravnog krova. Posebnu udobnost za pušačke kutke nude zakloni zatvoreni sa svih strana. Kod nas ih možete dobiti i s vratima na zaključavanje.