Konferencijski stolovi

Ovdje se susreću znanje i vrijednosti, pametne glave i karijere, no također tišina i utočište za veću usredotočenost. Konferencijski stolovi stvaraju mjesto za rad, prostor za nove misli i kutak za razgovor. Sada još samo promislite o odgovarajućim stolicama i Vaša konferencijska soba je gotova!

U kategoriji Konferencijski stolovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic, Paperflow, eurokraft pro, Tojo.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 83

Konferencijski stolovi: pravo mjesto za najvažnije razgovoreKod najvećih odluka u povijesti gospodarstva i čovječanstva uvijek je u igri bila neka vrsta višenamjenskog stola. Konferencijski stolovi ipak su središte važnih pregovora, intenzivnih radnih skupina i velikih prezentacija. To nije jedini razlog zbog kojeg biste si pri izboru trebali postaviti nekoliko ciljanih pitanja.Za što ću koristiti koji konferencijski stol?Dok konzolne konferencijske stolove atraktivnog izgleda prije svega susrećemo u konferencijskim prostorijama, manje biste modele trebali smjestiti u druge dijelove poduzeća.Tamo će se djelatnici moći okupiti na projektne sastanke ili će o tome razgovarati u kafiću. Pritom vodite računa o čvrstim, ali laganim materijalima jer će korisnici konferencijske stolove moći preslagivati prema svojim željama. To posebno vrijedi za modele s kotačima.Višenamjenski stolovi ne zovu se uzalud tako i mogu se koristiti gotovo svugdje gdje treba razgovarati ili razmišljati. Za seminare, konferencije, događanja i skupštine svakako biste u rezervi trebali imati nekoliko stolova koje možete prilagoditi rasporedu stolica.Na što treba obratiti pažnju pri odabiru konferencijskih stolova?Konferencijski stolovi nose veliku simboliku. Svojom veličinom, vrhunskim izgledom i oblikom trebaju sugerirati da se za njima sastaju donositelji važnih odluka. Pritom treba paziti na detalje. Dužina stola mora biti savršeno usklađena s prostorijom, a kod broja mjesta ne treba štedjeti, ali niti pretjerivati.Što se izgleda tiče, tu nema manevarskog prostora: on treba biti atraktivan i stilski, što se vrlo lako postiže kvalitetnim stolnim pločama i lijepo dizajniranim postoljima.Oblikom stola isto nešto govorite: okrugli i ovalni modeli simboliziraju ravnopravnu suradnju i prikladni su za intenzivne radne sastanke. Klasični kutni oblici govore o hijerarhiji, ali su vrlo prikladni za predavanja i prezentacije.Ako ste riješili ove kriterije za izbor, još treba sastaviti odgovarajuće složive i konferencijske stolice. Rado ćemo Vas posavjetovati o svojoj ponudi stolova dokazanih marki. Slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku.