Ručne svjetiljke, građevinski reflektori

Ručne svjetiljke i građevinski reflektori u međuvremenu dolaze u brojnim izvedbama. Ovdje saznajte kad su bolje ručne svjetiljke, a kad građevinski reflektori i koje su funkcije potrebne za koju upotrebu.

U kategoriji Ručne svjetiljke, građevinski reflektori nudimo Vam proizvode sljedećih marki: SCANGRIP, Ansmann, UK Underwater Kinetics, Waldmann, RAU.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 69

Dobro posvijetlite: akumulatorske ručne svjetiljke i građevinski reflektoriUključi se: što mora moći ručna svjetiljka za pogon i radionicu? Kao džepna i radna svjetiljka naravno da treba davati jako svjetlo. Kod ručnih svjetiljaka koje Vam ovdje nudimo to je svakako standard. Ali postoji još niz stvari o kojima biste trebali voditi računa prije kupnje ručnih svjetiljaka i građevinskih reflektora:1. Koliko ruku trebate?


Kod popravka i montaže u pravilu morate raditi objema rukama. Zato su za to najbolje ručne svjetiljke s magnetom. Magneti su ugrađeni u svjetiljke. Kako biste oslobodili ruke za rad, potrebne su Vam i kuke koje se mogu uvući.2. Radite li u vlažnom okruženju?


Kad kaplje voda ili prska ulje, Vaša bi ručna svjetiljka trebala biti nepropusna na vodu i otporna na kemikalije. Takve akumulatorske ručne svjetiljke izrađene su upravo za rad u tom okruženju i profesionalci ih jako cijene.3. Radite li u područjima ugroženima od eksplozije?


Tada su Vaše ručne svjetiljke zaštićene od eksplozije – u skladu s aktualnim normama. Neizostavne su u petrokemiji, pri intervencijama u slučaju požara ili katastrofa i sličnom.4. Mora li Vaše radno svjetlo imati mogućnost prilagođavanja?


Netko treba vrlo svijetlo svjetlo, dok nekog drugog od njega boli glava i samo se pri nešto tamnijem svjetlu može usredotočiti na svoj posao. Zato se mnoge od naših ručnih svjetiljaka mogu prigušivati. A Vi ćete svoj posao jednostavno obaviti u svjetlu koje odgovara Vama. Pogledajte naše ručne svjetiljke s nestupnjevanim prigušivanjem: snaga osvjetljenja od 10 do 100%.5. Mora li i svjetiljka imati mogućnost prilagođavanja?


Onda je ručna svjetiljka sa zakretnom glavom prava stvar za Vas. Glavu jednostavno okrenite u smjeru u kojem želite: lijevo gore, ukoso udesno prema dolje, a onda opet ravno.6. Koliko dugo svjetiljku držite u ruci?


Nakon što sat vremena držite svjetiljku u ruci, zdravstveni čimbenici sigurno igraju veliku ulogu. Za takve se primjene preporučuju ručne svjetiljke s ergonomičnom drškom.Ručne svjetiljke ili građevinski reflektori? Oboje!Kad su Vam za rad potrebne obje ruke, možete koristiti ručne svjetiljke, ali kad treba osvijetliti veću radnu površinu, one samo nadopunjavaju građevinske reflektore. Njih jednostavno stavite na pod ili na stativ te snop svjetla uz pomoć pokretne ručice usmjerite pod odgovarajućim kutom. Zašto su za to bolji građevinski reflektori? Zato što imaju snagu osvjetljenja i do 1.000 lumena, osobito su robusni i u pravilu su vodonepropusni. Osim toga baterija im drži jako dugo. Naravno da i građevinski reflektor možete koristiti za ručno osvjetljavanje – ali to bi, ako potraje, moglo biti dosta naporno. Stoga čim na određenom mjestu zatrebate dodatno svjetlo, ručna je svjetiljka prikladnije rasvjetno sredstvo.Tražite ručnu svjetiljku ili građevinski reflektor? Onda se nemojte odreći snage.Ručne svjetiljke i građevinski reflektori koje ćete pronaći u našoj internetskoj trgovini služe svim zahtjevima. Nudimo Vam male, srednje i velike varijante s držačima, stativima ili magnetima. Svjetiljke snagu dobivaju od sustava za punjenje i integriranih stanica za punjenje. Povrh toga obećavamo Vam najmanje tri godine jamstva. Jesmo li Vas uvjerili? Onda sad recite: isključi se!