Uređaji za zatezanje, uređaji za zatvaranje

Želite sigurno zatvoriti pakete i palete za transport? U asortimanu tvrtke kaiserkraft pronaći ćete odgovarajući uređaj za zamatanje za sve vrste omotavanja – od ručnih uređaja za zatezanje preko baterijskih uređaja za zamatanje pa sve do električnih strojeva za zamatanje.

U kategoriji Uređaji za zatezanje, uređaji za zatvaranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 37

Osiguranje transporta s uređajima za zamatanje – bolji od bilo kakvog čvoraProfesionalno osiguranje transporta je umjetnost za sebe? Ne s našim uređajima za zamatanje. Osim uređaja za zatezanje i zatvaranje za različite namjene kod nas ćete također pronaći odgovarajuće trake za zamatanje od čvrste plastike i čelika. Tako će Vaša zapakirana roba biti najbolje zaštićena na transportnim putovima.Uređaj za zatezanje i kliješta ili kombinirani uređaj za zatezanje i zatvaranje?Zatezanje, zatvaranje i rezanje: ta tri radna koraka uvijek su ista kod zamatanja, ali se mogu obaviti na različite načine. Kod povremenog pakiranja dovoljno je da posegnete za ručnim uređajem za zatezanje i kliještima za zatvaranje. Ili odaberete uređaj za zamatanje koji nudi sve korake u jednom. Takvi uređaji između ostaloga postoje s baterijskim pogonom ili u ručnoj izvedbi s ručicom za stiskanje.Još veću komociju i brzinu nudi poluautomatski ili potpuno automatski uređaj za zamatanje s varijabilnom brzinom trake, zaslonom i raznim radnim funkcijama. Ovdje možete djelomično čak i varijabilno namjestiti brzinu trake za zamatanje – jednostavnim pritiskom na gumb. Ti su uređaji idealni za sve koji često pakiraju robu u velikim količinama.Ovako ćete pronaći odgovarajući uređaj za zamatanjeUređaj za zatezanje i kliješta, ručni uređaj ili automatski uređaj za vezanje? Odgovor na to pitanje prije svega ovisi o tome koliko često pakirate. K tomu važnu ulogu igra činjenica je li roba koja se pakira uglata ili okrugla jer neke uređaje za zamatanje morate upotrebljavati na ravnim površinama. Osim toga, pazite na to za koje su širine trake uređaji za zatvaranje prikladni.Kad smo kod traka: u našoj online trgovini dobit ćete plastične i čelične trake koje odgovaraju Vašim uređajima za zamatanje u praktičnim kompletima za zamatanje te čahure za zatvaranje i brojne druge proizvode za sigurno pakiranje. Bacite se odmah na istraživanje. U slučaju pitanja rado ćemo Vam pomoći u bilo kojem trenutku!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Drvene palete | Sklopive kartonske kutije | Uređaji za zavarivanje | Ručni uređaji za odmotavanje | Stezne folije | Industrijske palete | Kompleti za zamatanje EUROKRAFT | Uređaji za odmotavanje ljepljive trake tesa