Prihvatna korita

Za sigurno skladištenje, kao mogućnost za prihvat u slučaju propuštanja ili za bezopasni transport: prihvatna korita i podna korita neizostavna su u radu s tekućinama koje ugrožavaju vode. Kod tvrtke kaiserkraft otkrijte prihvatna korita za različite potrebe – od univerzalnog korita za male posude preko pocinčanih podnih korita pa sve do pomičnog prihvatnog korita.

U kategoriji Prihvatna korita nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, eurokraft basic, CEMO, asecos, Justrite, LaCont, PRESSOL, hofe.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 228

Prihvatna korita i podna korita – za skupljanje, skladištenje i transport opasnih tekućinaU održavanju strojeva ili suzbijanju opasnosti: ako se radi o tekućinama koje su štetne za okoliš, za njihovo su skladištenje i zbrinjavanje obavezni specijalni spremnici – prihvatna korita. U svim područjima industrije, u strojogradnji i građevinarstvu, gdje se upotrebljavaju goriva, rashladne tekućine, maziva, ulja, lakovi, lužine ili kiseline, u upotrebi su različite vrste prihvatnih korita ili podnih korita.Prihvatna korita za svaku potrebuIzbor odgovarajućeg prihvatnog korita ovisi o više čimbenika. Iz tog Vam razloga nudimo prihvatna korita i podna korita svih mogućih veličina i debljina te različite volumene. Za koje tekućine primjerice korito treba biti prikladno? Hoće li stajati u regalu ili na paletama? Želite li skladištiti ili transportirati pojedinačne bačve, male posude ili istovremeno više velikih bačvi?U načelu vrijedi: materijal prihvatnog korita mora biti otporan na tekućinu koja se skladišti. Za tekućine koje ugrožavaju vode i zapaljive tekućine pravi je izbor čelično korito. Za agresivne kemikalije poput nagrizajućih kiselina prikladna su pak prihvatna korita od plastike ili nehrđajućeg čelika.Ipak, pri izboru ne odlučuje samo materijal, od čeličnog lima preko polietilena do PVC-a. Ovisno o vrsti opasne tvari i skladištenja možete birati između prihvatnih korita s odvodom, na kotačima, s nogama ili kao regal za bačve i male posude. Tko želi sigurno obložiti cijele podove, dobru će opremu pronaći u velikim podnim koritima.Rukovanje opasnim tvarima: kupite prihvatna korita i slično kod tvrtke kaiserkraftUz prihvatna i podna korita kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti i mnogobrojne druge proizvode za profesionalno rukovanje opasnim tvarima. Ponuda obuhvaća sve vrste posuda, npr. bačve, kante ili spremnike, ormare za opasne tvari i još mnogo toga. Nazovite nas ako imate pitanja o izboru prihvatnih korita ili o drugim proizvodima za rukovanje opasnim tvarima.Želite li saznati više o skladištenju opasnih tvari? U našem savjetniku za propisno skladištenje opasnih tvari možete pročitati sve što treba znati. Osim toga, posebno se informirajte i o skladištenju zapaljivih tvari i tvari koje ugrožavaju vode u prihvatnim koritima.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Bačve sa širokim vratom | Kontejneri IBC | Tuševi za ispiranje očiju | Strojevi za čišćenje | Sredstva za upijanje ulja | Električne pumpe | Sigurnosni spremnici Justrite