Niske komode

Ni u kojem slučaju sporedna stvar: stilske niske komode pravi su čudotvorci u pogledu uredskog prostora te se vrlo jednostavno mogu opremiti najrazličitijim kotačima. Pozdravite svoj novi razdjelnik prostora, svoj novi pult, svoj novi omiljeni komad namještaja!

U kategoriji Niske komode nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, C+P, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 79

Niske komode: glavni junaci na bočnoj liniji uredaČak i najljepši uredski namještaj postaje previše dominantan ako prijeđe određenu veličinu. Što je ormar ili regal veći, to ćete više zagušiti prostor. Niske komode neće Vam stvoriti takve probleme. Naprotiv. Ovi glavni junaci na bočnoj liniji ureda pomoći će Vam u pogledu prostora za pohranu i vizualne prozračnosti.
Što daju niske komode u uredu?Niske komode nisu samo funkcionalne komode. Ova niska rješenja za pohranu odlikuju se i odličnom iskorištenošću prostora na što manjoj osnovnoj površini. S kliznim vratima umjesto krilnih vrata i ladicama s mogućnošću zaključavanja one su i više od dopune pisaćem stolu, uredskoj stolici i ormaru za dokumente.Niske komode…
  • … omogućuju da mali uredi vizualno djeluju veće.

  • … kao ormar s kliznim vratima ne trebaju nikakav radijus zakretanja.

  • … umiruju prostor svojim jasnim i decentnim dizajnom.

  • … nude dodatnu površinu za odlaganje i prezentaciju na svojoj gornjoj strani.

  • … mogu se upotrebljavati kao pult i razdjelnik prostora.

  • … nude udoban pristup dokumentima i uredskom materijalu.


Neke od naših niskih komoda od kvalitetnih proizvođača kao što su C+P, mauser ili naša vlastita marka EUROKRAFTpro svoju multifunkcionalnost nose već u samom nazivu. Druge varijante oduševljavaju dodatnim detaljima poput akustičnih prednjih dijelova i stražnjih stijenki sa zvučnom izolacijom, fleksibilnih koncepata kotača i nogu ili osobito niske visine. Uredske niske komode s ladicama, elementima za ormare i sl. idealne su za zamjenu uobičajenog koncepta ormara, stola i stolice u uredu.
Uređenje ureda niskim komodama – na što trebam paziti?Prvi i najvažniji pogled pri svakom uređenju ureda mora biti usmjeren na pisaći stol i ergonomsku uredsku stolicu. Osim toga vrijede precizni propisi za slobodan prostor odnosno potreban prostor za otvaranje i zatvaranje, koji djelatniku mora pružati bilo koje radno mjesto. Računajte s oko osam do deset kvadratnih metara ukupne površine po radnom mjestu.Niske komode, ormari za dokumente, pokretni ladičari i druga rješenja za pohranu odabiru se tek nakon što isplanirate glavni dio ureda. Pritom je za usklađeno radno okruženje također važno odabrati jedinstveni dizajn.Načelno ne biste trebali namijeniti velik prostor za pohranjivanje u uredu. Čak i ako su dokumenti i papiri i dalje potrebni, previše uredskog namještaja dovodi do (nerazvrstanog) gomilanja. Tada prostor djeluje stisnutije i prepunjenije od potrebnog. Radije upotrijebite manje namještaja, ali ga ciljano odaberite. Postavite ga tako da se njegov sadržaj s pripadajućeg radnog mjesta može izvaditi jednim dohvatom ruke.Želite ubiti više muha jednim udarcem? Onda postavite u velikom uredu na primjer dvije jednake niske komode leđima okrenute jedna prema drugoj i tako stvorite mjesto za razgovore, kratke sastanke ili opremu za kavu.Za genijalne savjete za uređenje uvijek smo tu. A i za Vaša pitanja. Slobodno nam se obratite ili zatražite savjetovanje odmah tijekom planiranja ureda.