Uređaji za odmotavanje ljepljive trake, dozatori za ljepljivu traku

Tko redovito pakira stvari zna: uređaji za odmotavanje ljepljive trake i dozatori za ljepljivu traku mogu predstavljati pravo olakšanje jer štede vrijeme – i prije svega živce. Stoga si učinite uslugu i odaberite odgovarajući profesionalni uređaj!

U kategoriji Uređaji za odmotavanje ljepljive trake, dozatori za ljepljivu traku nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic, tesa.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Za dužinu trake
Relevantno
Količina proizvoda: 22

Uređaji za odmotavanje ljepljive trake i dozatori za ljepljivu traku: pomagala u industriji, obrtima i ureduS uređajima za odmotavanje ljepljive trake uštedjet ćete puno vremena i truda. Osnovni preduvjet: uređaj za odmotavanje, ljepljiva traka i ambalaža odabrani su tako da su međusobno kompatibilni. Tvrtka kaiserkraft nudi velik izbor uređaja za odmotavanje ljepljive trake i dozatora za ljepljivu traku za svaku primjenu – od stolnih uređaja za odmotavanje za samoljepljivu traku do dozatora za mokru ljepljivu traku.Savjeti za odabir uređaja za odmotavanje ljepljive trakeStavite, odmotajte i gotovo – s pravim dozatorom za ljepljivu traku rukovanje ljepljivom trakom lakše je i učinkovitije. Važan kriterij odabira uređaja je širina ljepljive trake. Korisna je i integrirana blokada odmotavanja trake. Pri odabiru uređaja za odmotavanje ljepljive trake ili dozatora za ljepljivu traku prije svega vodite računa o namjeni.Za djelatnike koji tijekom pakiranja idu od jedne palete do druge odgovarajući model je ručni uređaj za odmotavanje. No za osobe koje tijekom pakiranja rijetko mijenjaju radno mjesto, stolni uređaj za odmotavanje dobar je izbor. Ovi uređaji za odmotavanje dostupni su u elegantnom dizajnu za ured ili sa stezaljkom za vezivanje.Uobičajena ljepljiva traka nije dovoljna? Dozatori za mokru ljepljivu traku osiguravaju zatvaranje koje će odoljeti svemu: sa zaštitom od krađe, ekološko i otporno na vrućinu, hladnoću, vlagu i svjetlost. Na elektroničkim dozatorima za ljepljivu traku mogu se namjestiti razne dužine.Uređaji za odmotavanje ljepljive trake, trake za pakiranje i ostala dodatna opremaUređaj za odmotavanje ljepljive trake idealno je pomagalo jedino ako se upotrebljava s odgovarajućom ljepljivom trakom. Tvrtka kaiserkraft nudi i velik izbor ambalažnog materijala i dodatne opreme.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Uređaji za zavarivanje | Stezne folije | Jednokratne palete | Precizne vage | Ručni uređaji za odmotavanje | Drvene palete | Trake za zamatanje EUROKRAFT | Stolovi za pakiranje TRESTON