Kolica za alat

Red je pola života. A za drugu polovicu postoje kolica za alat. Gdje biste inače pohranjivali čekiće, pile, čavle, tiple, odvijače, matice, inbus ključeve, zaštitne naočale, kliješta, lijepila, stezaljke, vijke, brtve itd.?

U kategoriji Kolica za alat nudimo Vam proizvode sljedećih marki: ANKE, HAZET, eurokraft pro, KS Tools, eurokraft basic, LISTA, Treston.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 45

Kolica za alat: radno mjesto na kotačimaSa svakim dodatnim korakom koji djelatnik mora napraviti do skladišta alata povećava se i vrijeme potrebno da isti riješi neki zadatak. Zbog toga kolica za alat nisu samo odlično rješenje za optimizaciju radnih procesa nego i savršeno opremljeno radno mjesto koje se fleksibilno prilagođava potrebama.Gdje alat mora biti savršeno pospremljen i mobilan?Uvijek kada radni zadatak nije standardiziran i kada trebate velik broj različitih alata i komponenti, kolica za alat stoje Vam na raspolaganju. To primjerice vrijedi za sve popravke i servise koje morate obaviti u automehaničarskoj radionici. Ali i kod individualne izrade i montaže razlikuju se svaki zahvat rukom i svaki potrebni alat.Budući da se primjerice kod servisa na vozilu stalno morate kretati oko automobila i raditi u novim položajima, idealno je kada se Vaš arsenal alata i asortiman malih dijelova premještaju zajedno s Vama. Zahvaljujući lakohodnim kotačima i izradi praktičnoj za transport to kod mobilnih kolica za alat nije nikakav problem.Kako se koriste umetci za kolica za alat?Profesionalne komplete alata kod nas možete dobiti u izvedbama s umetcima koje možete položiti direktno u ladice u kolicima za alat. Zahvaljujući potpunom izvlačenju odmah ćete pronaći potrebno pomoćno sredstvo, a radno će mjesto uvijek biti uredno.S individualnim razdjelnicima za ladice i umetcima opremu također možete potpuno organizirati prema svojim potrebama i tako dopunjavati kolica za alat drugom, često potrebnom dodatnom opremom – primjerice kao spremnik za male dijelove.Kolica za alat s rupičastim stijenkama savršena su za brz pristup i pregled. I ti se modeli također mogu optimizirati za rad odgovarajućim držačima i individualno premjestivim regalima.Potpunu slobodu oblikovanja i organizacije pružaju osnovna kolica koja se mogu modularno nadopuniti i opremiti. Prednost tih osnovnih kolica je ta da svaki djelatnik može samostalno i optimalno organizirati svoje radno mjesto s odgovarajućim umetcima, podlogama i pločama – i to uvijek iznova u samo nekoliko poteza.Ako trebate pomoć kod sastavljanja, slobodno nam se obratite.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Plastična korita | Aluminijske transportne kutije | Kolica za prijevoz vreća | Kotači transportnih uređaja | Ljepljive etikete | Naprave za podizanje | Kolica za alat ANKE | Radna kolica za alat Kongamek