Marka
+
Konstrukcija
+
Materijal
+

Konzolni regali

Dugo, duže, najduže: Vaš teret za skladištenje. Dobro, bolje, najbolje: naši konzolni regali. Konzolni regali idealni su za uspravno i polegnuto skladištenje dugačkog tereta te svih vrsta ploča.

U kategoriji Konzolni regali nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, SCHULTE.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 55

Konzolni regali: rješenje za skladištenje s izvanrednim dimenzijama



U pogonima u kojima se svakodnevno radi s teškom metražnom robom konzolni su regali neizostavni. Tu se ne radi o laganim materijalima, nego o dugačkim drvenim letvama, cijevima ili cijelim balama građevinskog materijala. Kako bi se ti proizvodi mogli sigurno čuvati, konzolni su regali konstruirani izuzetno pametno.



Po čemu su posebni konzolni regali?



Kao što im i sam naziv odaje, ti se regali sastoje od vodoravnih konzola koje su smještene na okomitim potpornjima. Dakle nema polica i teret se ravnomjerno raspoređuje na konzole.



Time se omogućuje skladištenje proizvoda dugačkih i do nekoliko metara te njihovo pregledno sortiranje i vađenje. To ne osigurava samo specijalna konstrukcija nego i zaštita od ispadanja na svakoj konzoli.



Na što treba obratiti pozornost kod konzolnih regala?



Ovisno o količini robe i organizaciji skladišta prikladni su konzolni regali s istom dužinom konzola ili sa skraćenim konzolama. Svaka konzola ima individualnu nosivost koja se zbraja u nosivost cijelog regala i vrijedi ako je teret ravnomjerno raspoređen.



Možete birati između jednostranih i dvostranih izvedbi koje biste trebali odabrati ovisno o položaju u skladištu. Uzmite u obzir da konzolni regali zahtijevaju relativno puno mjesta za manevriranje jer se samo tako može osigurati sigurno vađenje dugačke robe.



Zbog posebnih preduvjeta u pogledu težišta i prirode robe ovi se regali moraju obavezno postavljati na ravnu podlogu te se pričvrsnicama moraju pričvrstiti za podlogu.



Prvu pomoć u orijentaciji pri odabiru nudi naša podjela regala na srednje tešku i tešku izvedbu. Mnogi od naših stalaka za konzolne regale prikladni su i za razvrstavanje robe na paletama. No kod nas ćete pronaći i odgovarajuće paletne regale koji su bolje rješenje za određenu količinu tereta na skladištu.



U svakom slučaju vrijedi sljedeće: za opremanje regalima najvažnija je količina robe, a zatim i pretežita oprema skladišta. Za posebne slučajeve pronaći ćete i regale za posebnu robu koja se ne može skladištiti prema standardnim smjernicama te mora ispunjavati posebne propise.



Možemo li Vas savjetovati o području proizvoda Skladište ili tražite posebne konzolne regale za teške terete? Obratite nam se!