Sredstva za čišćenje dijelova, stolovi za čišćenje

Uređaji za čišćenje malih dijelova izuzetno su važni za skidanje masnoće i čišćenje dijelova strojeva, i to ne samo u industrijskim proizvodnim pogonima. U radionicama i obrtima za otpremu proizvoda trebaju se također uvažavati smjernice za čišćenje malih dijelova. Mi Vam za to nudimo odgovarajuću opremu.

U kategoriji Sredstva za čišćenje dijelova, stolovi za čišćenje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bio-Circle, FALCON, IBS Scherer, PRESSOL, Justrite.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 39

Uređaji za čišćenje malih dijelova i stolovi za čišćenje: s istinskom čistoćom igrat ćete na sigurno.Čim je u Vašem poduzeću potrebno redovito čistiti male dijelove i dijelove strojeva, površine i alat, uređaji za čišćenje malih dijelova i stolovi za čišćenje iz ponude tvrtke kaiserkraft predstavljaju zaista pametno ulaganje. Tako površine nećete samo osloboditi masti, ulja i prljavštine, već ćete također pokazati svijest o ekološki prihvatljivu tijeku rada u skladu sa sigurnosnim propisima. Ovdje ćete saznati kako možete postupati temeljito i u skladu s propisima.Koji se uređaj za čišćenje malih dijelova i stol za čišćenje mogu upotrebljavati za koju svrhu?Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete tri kategorije uređaja za čišćenje prikladnih za različita područja pogona:  • Spremnici s raspršivačem koji odgovaraju sigurnosnim propisima doziraju sredstva za čišćenje dijelova i površina za cjelokupnu površinu ili za određena područja – pri čemu su uvijek štedljivi.

  • Štedni uređaji za vlaženje doziraju sredstva za čišćenje koja želite nanijeti i utrljati krpom.

  • Kompletna rješenja u obliku stolova za čišćenje nude zatvoreni krug koji se sastoji od naručivanja sredstva za čišćenje, profesionalnog čišćenja i sustava prihvata otpadnih voda.


Uređaji za čišćenje malih dijelova u kompletnoj varijanti prvenstveno su osmišljeni za potrebe malih i srednjih pogona u kojima je čišćenje dijelova strojeva i alata dio svakodnevnih radnih zadataka. Potreba za time čini kvalitetan sustav rukovanja opasnim tvarima neophodnim. Stol za čišćenje pri tome ima vrlo važnu ulogu.Štedni uređaji za vlaženje i boce za raspršivanje posebno su konstruirani za primjenu sa sredstvima za čišćenje koja su kategorizirana kao opasne tvari. Oni stoga uvijek predstavljaju dobru odluku tijekom primjene ovih proizvoda u Vašem pogonu – čak i kada su Vam oni potrebni samo povremeno ili samo za jedno radno mjesto. To neće samo povećati zaštitu okoliša i djelatnika, već je i zakonom propisano.Što je potrebno uvažiti pri upotrebi uređaja za čišćenje malih dijelova i stolova za čišćenje?Najvažnije odredbe za primjenu i rukovanje uređajima za čišćenje malih dijelova pronaći ćete u važećim propisima kao što su TRGS 510 »Skladištenje opasnih tvari u mobilnim spremnicima« te njemačka Uredba o sigurnosti na radu (njem. BetrSichV). U njima su sadržani navodi o dimenzijama posuda i cjelokupnom upravljanju opasnim tvarima, od ulaza robe do zbrinjavanja. Oni također vrijede kako za kompletna rješenja tako i za boce za raspršivanje te štedne uređaje za vlaženje.Kod stolova za čišćenje također biste trebali obratiti pozornost na to da se oni u svakom slučaju moraju postaviti na prihvatna korita velikih dimenzija. Iako je krug opasnih tvari zatvoren inteligentnim sustavom pumpi, morate učiniti sve kako biste spriječili dospijevanje tekućina prskanjem ili propuštanjem na tlo. Budući da su proizvodi iz našeg asortimana mobilni, nije nikakav problem integrirati stol za čišćenje u postojeći sustav prozračivanja, a da pri tome ne morate ugrađivati novi ventilacijski sustav.Također nemojte zaboraviti skladištiti i transportirati zamjenske bačve s otopinom za čišćenje te pune bačve u skladu s važećim propisima. U našoj trgovini također ćete pronaći dodatnu opremu za tu svrhu.Stolovi za čišćenje u biološkoj izvedbi: što to znači?S našim biološkim stolovima za čišćenje možete zanemariti sve navode u vezi s rukovanjem opasnim tvarima – barem kada je riječ o čišćenju malih dijelova. Sustav počiva na učinku mikroorganizama koji razgrađuju ulja i masti.Oni stoga ne sadrže nikakva otapala ili hlapive organske spojeve (VOC), zbog čega se sredstvo za čišćenje ne klasificira kao opasna tvar. Od toga prije svega profitiraju pogoni s preglednom potrebom za čišćenjem te poduzeća koja žele djelovati krajnje održivo.Rado ćemo Vas savjetovati u vezi s ovim asortimanom i drugim proizvodima. Kod nas ćete, dakako, pronaći dodatnu zalihu sredstava za čišćenje i dodatne opreme koji odgovaraju Vašim potrebama.