Servisna kolica, kolica za komisioniranje

Kakav bi trebao biti Vaš novi timski kolega? Uvijek spreman priskočiti u pomoć, spretan, pouzdan, snažan i opsjednut poslom? Takva su također servisna i radna kolica tvrtke kaiserkraft. Primjerena su za uporabu u brojnim područjima jer olakšavaju transport teških predmeta. I štede radnu snagu Vaših djelatnika.

U kategoriji Servisna kolica, kolica za komisioniranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek, HelgeNyberg, Gmöhling.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 68

Kolica za komisioniranje i servisna kolica: brza isporuka za zadovoljne kupce!Kao otpremnik i dobavljač najbitnije prednosti u tržišnom natjecanju možete stvoriti direktno u skladištu: što brže Vaši djelatnici sastave narudžbu i pošalju je u izdavanje robe, to će narudžba prije stići do kupca. Stoga su kolica za komisioniranje i servisna kolica danas važan element zadovoljstva kupca.Koje su prednosti servisnih kolica i kolica za komisioniranje?Upravo u području proizvoda Skladište transportni uređaji moraju biti dovoljno pokretni kako bi se njima moglo lako manevrirati na maloj osnovnoj površini. I oni moraju biti izrađeni točno po mjeri za zadatke koji se uz pomoć njih obavljaju. A to se kod servisnih kolica i kolica za komisioniranje vidi već na prvi pogled.Djelatnik gura kolica na lakohodnim kotačima kroz redove regala, može vaditi robu i proizvode te ih razvrstati u predviđena pakiranja ili u otvorene skladišne kutije. Potom djelatnik transportira ambalažu direktno u otpremu ili na radno mjesto na kojem je potrebna komisionirana roba, a da pritom nije morao čak ni podizati teške kutije ili se izvijati u neugodan položaj.Jednostavno opremanje, razvrstavanje i raspodjeljivanje robe na kolicima dobro će Vam doći i u drugim područjima pogona – primjerice u kantini ili u obliku uredskih kolica na hodnicima upravnog odjela ili u poštanskom uredu.Na koji način takva kolica jamče ergonomičan rad?Ako se upotrebljavaju kolica za komisioniranje i servisna kolica, tijelo se neće opteretiti nošenjem teške i glomazne robe. Osim toga, brojni se modeli mogu dodatno namještati po visini, a utovarna se površina često može nagnuti. To dodatno olakšava pristup komisioniranoj robi te primjerice na radnom mjestu u radionici osigurava pristup najbližem vijku ili najbližoj komponenti bez izvijanja u neugodan položaj.Koliko se servisna kolica mogu opteretiti?Maksimalna nosivost proizlazi iz konstrukcije i funkcije kolica. Pomični stalak za materijal s pojedinačnom površinom koja se može nagnuti može se manje opteretiti od kolica za komisioniranje s više polica i EURO kutijama. Međutim, u svojoj ćemo se ponudi uvijek pobrinuti za to da se visoki zahtjevi opteretivosti u industriji i radionici optimalno implementiraju. Ako imate pitanja o tome, slobodno nam se obratite!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Vage za brojenje | Vage za pisma | Ručni podizni viličari | Aluminijske kutije | Mokra ljepljiva traka | KLT spremnici | Montažna kolica EUROKRAFTpro | Ručna kolica EUROKRAFTpro