Marka
+
Visina [mm]
+
690
690
1880
1880
-
Širina [mm]
+
360
360
858
858
-

Servisna kolica, kolica za komisioniranje

Kakav bi trebao biti Vaš novi timski kolega? Uvijek spreman priskočiti u pomoć, spretan, pouzdan, snažan i opsjednut poslom? Takva su također servisna i radna kolica tvrtke KAISER+KRAFT. Primjerena su za uporabu u brojnim područjima jer olakšavaju transport teških predmeta. I štede radnu snagu Vaših djelatnika.

U kategoriji Servisna kolica, kolica za komisioniranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 44
Prikaz:
Kolica za komisioniranje – praktične funkcije za varijabilne mogućnosti primjene
Uz kolica za komisioniranje svoju će primjenu u područjima skladišta, otpreme te montaže pronaći i stalci za materijal te kolica za odlaganje u najrazličitijim izvedbama. Pojedinačni modeli pri tome se svrsishodno prilagođavaju svim zahtjevima. Robusna kolica za komisioniranje s čeličnim postoljima mogu prihvatiti višenamjenske plastične kutije ili otvorene skladišne kutije raznih količina i dimenzija. Velik broj ovih servisnih kolica raspolaže mogućnostima naginjanja te tako olakšava pristup određenomu sadržaju kutija za umetanje. Sigurno blokiranje kolica za komisioniranje u ovome se slučaju postiže opružnim zasunom. Također je korisna i praktična kombinacija nepomičnih okvira polica te okvira polica s mogućnošću nagiba. Ova kolica za komisioniranje u pravilu se mogu koristiti za opterećenja do 150 kg, zbog čega su prikladna i za teže terete. Priprema radnih materijala za stojeće i sjedeće aktivnosti može se provesti i primjenom stalaka za materijal. Ova postolja nalik pultovima posjeduju mogućnost fleksibilnog namještanja visine, zbog čega jamče ergonomičan rad. Pneumatske kočnice za spuštanje i kotači s mogućnošću blokiranja brinu za stabilnost. Osim ovih transportnih kolica pronaći ćete i brojne druge mogućnosti. Zahvaljujući raznolikoj ponudi kolica za komisioniranje naša će Vam internetska trgovina ponuditi prikladna rješenja za Vaše poduzeće.

Naručite kolica za komisioniranje online
Vaša kolica za komisioniranje možete naručiti odmah i ovdje, u našoj internetskoj trgovini. Transportni uređaji i kolica podržavaju radne postupke u brojnim područjima tvrtke. Ona smisleno doprinose uštedi vremena i olakšavanju rada. Kolica za komisioniranje pri tome su dostupna za brojne različite svrhe specifične za pojedinu struku. U području uprave svoju će svrhu pronaći kolica za ured i kolica za raznošenje pošte u različitim oblicima. Lakše izvedbe uredskih i skladišnih kolica od postolja od čelične cijevi okretne su i pomične zahvaljujući četvorim okretnim kotačima te se mogu koristiti kako za raznošenje pošte tako i za komisioniranje te za montažne materijale. Za teže komade za pakiranje u otpremi bolji su izbor kolica za raznošenje pošte s mogućnošću većeg opterećivanja. Robusna postolja od čelične cijevi sigurno će izdržati opterećenja do 200 kg na dvije razine, a moći ćete ih optimalno kontrolirati zahvaljujući okretnim kotačima s dvostrukom blokadom. Kotači od pune gume otporni na habanje spriječit će neželjeno ostavljanje tragova i održivo čuvati podne obloge.