0800 - 68 00 

Ormari

Ormari s kliznim vratima, ormari s rolo vratima, ormari za dokumente, ormari sa ili bez okna, ormari za laboratorij, radionički ormari i uredski ormari − imamo ih sve i još puno više. Po želji uz njih možete naručiti dodatne inteligentne sustave zaključavanja, unutarnje trezore i materijal za podjelu.
Kategorije naših proizvoda
Čelični ormari
Takav mora biti ormar: izdržljiv. Jednostavan za održavanje. Učinkovit. ...
Laboratorijski ormari
Budući da u laboratoriju nećete daleko dospjeti s uobičajenim ormarima, ovdje ...
Ladičari
Veliki, mali, uski, široki, sa sustavom za zaključavanje ili blokadom od ...
Ormarići, pretinci sa zaključavanjem
Društvene prostorije su znanost za sebe. Ne vjerujete nam? Onda pogledajte naš ...
Ormari s elementima za vješanje mapa
Ormari s elementima za vješanje mapa jednostavno su nezamjenjivi u liječničkim ...
Ormari s okomitim izvlačenjem
Želite pohraniti alate, materijale i druge sitnice pregledno i s uštedom ...
Ormari s rolo vratima
Izgleda dobro, fleksibilan je i štedi prostor: Vaš novi ormar s rolo vratima. No ...
Ormari za alat
Kada voditelj radionice nestrpljivo kucka po ručnom satu dok vježbenik nervozno ...
Ormari za kartoteke
Što bi bile liječničke ordinacije bez njih? Ormari za kartoteke savršeno su ...
Ormari za opasne tvari, sigurnosni ormari
Niste sasvim sigurni koji je od naših ormara za opasne tvari pravi odabir za ...
Ormari za pohranu nacrta
Kamo s kartama i planovima velikog formata, slikama i nacrtima? Imamo prijedlog: ...
Ormari za vješanje
Jeste li oduvijek nekome željeli pokazati koliko ste uredni? Tada to i napravite ...
Skladišni ormari
Imate li volje satima tražiti male dijelove i druge materijale? Upravo tako, ...
Uredski ormari, univerzalni ormari
Red u uredu katkad može biti i nebirokratski. Što mislimo time? Ono što i ...

Ormari – čuvari reda i stručnjaci za sigurnostZamislite si samo svijet rada bez ormara. Svi Vaši dokumenti posloženi su u hrpama koje su raštrkane po Vašem uredu. I svaki put kada Vam je potreban određeni alat, morate pretražiti cjelokupno skladište. Mislite da to nije baš idealno? Slažemo se s Vama. Stoga Vam tvrtka KAISER+KRAFT nudi velik izbor u pogledu ormara za ured, skladište i druge prostorije unutar Vašeg pogona. Tako možete izbjeći nepregledne hrpe i dugačko traženje, posebice kada se odlučite za idealne kandidate.Od uredskog ormara do ormarića s bravom – besprijekoran rad s odgovarajućim ormarimaNaravno, postoji mogućnost čuvanja svega u istom ormaru: dostavnica, vijaka i radne odjeće. No budimo iskreni: to nije ništa bolje od neurednog slaganja stvari u hrpe.Bolje bi bilo kada biste kombinirali različite ormare koji su dorasli Vašemu dotičnom području zadataka:

Sada imate odgovarajuće ormare za sve svoje radne potrepštine – no sada se pitate kamo s torbama, radnom odjećom i novčanikom? Ormarići s bravom marke Wolf, QUIPO, EUROKRAFT ili Lista elegantno će riješiti ovaj problem. Pri tome možete birati između malih pretinaca sa zaključavanjem i garderobnih ormara, jednostavnih modela ili ormara s nogama, klupe za sjedenje, cilindarske brave, okna … Opremite svoje društvene prostorije tako da se Vaši djelatnici već tijekom preodijevanja osjećaju dobro i ugodno.Dvostruka sigurnost zahvaljujući ormarima za opasne tvariU svojem skladištu ili laboratoriju čuvate predmete koji i nisu baš tako bezopasni kao nekoliko registratora? Onda se pouzdajte u ormare za opasne tvari marki kao što su EUROKRAFT, QUIPO ili asecos. Oni su izrađeni od robusnih materijala te opremljeni značajkama kao što su police u obliku korita i uređaji za prozračivanje koje osiguravaju dvostruku sigurnost: one sprječavaju istjecanje zapaljivih, otrovnih ili nagrizajućih tvari te osiguravaju ispunjavanje zakonskih propisa u vezi sa skladištenjem opasnih tvari.Niste u potpunosti sigurni koji ormar odgovara Vašim potrebama? Kontaktirajte nas. Pomoći ćemo Vam u izbjegavanju nepreglednih hrpa predmeta.

Usporedba proizvoda