Marka
Materijal
Opteretivost

Stojeće ljestve

Postavite ih i popnite se – s pravim ljestvama to je tako jednostavno: sa stojećim ljestvama bit ćete vrlo fleksibilni jer ih možete postaviti na mjesto na kojem su Vam upravo potrebne. Naši Vam modeli jamče stabilnost i sigurnost!

U kategoriji Stojeće ljestve nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Günzburger, ZARGES, KRAUSE, Altrex, EUROKRAFTpro, Layher, Hailo, euroline, EUROKRAFTbasic, HYMER.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 56
Prikaz:

Sigurno penjanje uz stojeće ljestveTamo gdje su one, doći ćete jako visoko: stojeće ljestve tvrtke KAISER+KRAFT stabilna su pomagala za penjanje koja radove na visokoj razini čine sigurnima. Za povremenu primjenu u uredu, na skladišnom regalu ili za gradnju i montažu: potpuno u skladu sa svojim potrebama odaberite između ljestvi s mogućnošću penjanja s jedne ili dviju strana ili jednostavnih stepenica pa sve do ljestvi s prečkama sa 16 stepenica.Raznovrsnost našeg asortimana, ovisno o modelima, zahvaljujući specijalnim karakteristikama nudi Vam posebne dodatne pogodnosti: ljestve sa stepenicama na kotačima s ergonomski oblikovanim rukohvatima povećavaju sigurnost i u uspravnom se položaju njima lako manevrira. Obloženi prednji rubovi stepenica čuvaju koljena i goljenice tijekom oslanjanja, što omogućava sigurno i udobno stajanje. A kad radite na platformama naših ljestvi s podestom, posebno ste zaštićeni višestranim ogradama. Na velikoj visini to je velika prednost.Projekt? Ide. Ljestve? Stoje!Kad želite doći do velike visine, stabilnost je adut – kako za čovjeka tako i za uređaj. Rebraste površine stepenica osiguravaju rad osoblja bez opasnosti od klizanja, a plastični podlošci povećavaju stabilnost ljestvi na tlu. Trik je u konstrukciji: konusni oblik sprečava prevrtanje Vaših stojećih ljestvi. Iako sigurnost kod naših ljestvi ima veliku težinu, to se nikako ne vidi na vagi: ljestve sa stepenicama od aluminija ili plastike ojačane staklenim vlaknima može postaviti ili pomicati samo jedna osoba – i to uz veliku nosivost i do 250 kg kod modela za teške terete.Ljestve za svakog – i za sveBacite pogled na naš asortiman ljestvi i skela; već samo to je svemir za sebe. Tu ćete pronaći i višenamjenske ljestve, teleskopske ljestve, ljestve za naslanjanje – svaki mogući zamislivi oblik za siguran rad na visini. Imate još želja? Kontaktirajte nas – bit će nam drago!