Sustavi otpada – sve što trebate za akciju »uklanjanja nečistoća«Netko zasigurno upravo radi na razvijanju uređaja koji otpad trenutno uništava te ga pretvara u čist zrak ili zemlju za cvijeće. No zasigurno će proteći još neko vrijeme prije no što taj uređaj bude spreman za serijsku proizvodnju. Do tada se Vi morate pozabaviti s temom otpada u pogonu. Naposljetku je važno svojim posjedom tvrtke ostaviti dobar prvi dojam te unaprijediti ekološku bilancu poduzeća.Odgovarajuće kante za otpad, vreće za smeće i kante za smeće u svakom ćete slučaju pronaći u našem asortimanu. Naime, bilo kako bilo – nečistoće moraju nestati.
Je li potrebno voditi brigu o smeću? Nipošto ako je riječ o odgovarajućoj kanti za otpad!Opušci ispred ulaznih vrata ili kante za smeće u čajnoj kuhinji koje se prelijevaju nisu nimalo lijep prizor. Priuštite svojim osjetilima i mislima malu stanku – i to na dulje staze i sa samo jednim ključnim pravilom za praktičan sustav upravljanja otpadom: Na svim mjestima na kojima se skuplja smeće kojemu ondje nije mjesto jednostavno nedostaje odgovarajući spremnik. A to ne zvuči samo jednostavno!To bi mogla biti pepeljara otporna na vremenske uvjete ispred vrata ili u kutu za pušače. Spremnik za sirovine u čajnoj kuhinji ili kanta za smeće u stepeništu. A zalihe odgovarajućih vreća za smeće ionako nikada ne mogu biti dovoljno velike. Imate li još pitanja? Nema problema! Sa savjetnikom za kupnju kao pomoći pri odlučivanju u pogledu vreća za otpad više nećete morati razmišljati ni o ovom pitanju.
Misija: zadržati čistoću!Tajni savjet: u uputama za klijente o pepeljarama i spremnicima za otpad dajemo Vam brz pregled proizvoda koje kod nas možete pronaći, a koji su savršeno usklađeni s potrebama Vaše tvrtke i Vašoj prosječnoj količini smeća.Uostalom: i mi kod tvrtke KAISER+KRAFT željno iščekujemo dovršavanje čarobnog stroja za uklanjanje smeća. Do tada ćemo jednostavno ostati čistima. Odgovarajući asortiman za ovu misiju imamo u svojoj ponudi. Hoćete li nam se priključiti?!