Suncobrani

Na vanjskim površinama tvrtke neizostavni su suncobrani. U svježoj sjeni Vaši će djelatnici moći ugodno provesti pauzu i napuniti se energijom za ostatak dana. Uvjerite se i sami u naše proizvode!

Suncobrani: optimalna zaštita od sunčevog zračenja i vrućineLjeto, sunce i – suncobrani: Vaši će djelatnici raditi motiviranije i učinkovitije ako im omogućite da se kratko opuste. To je naravno najlakše na otvorenom. Svježi zrak i danje svjetlo tijelu i duhu pomažu da radi punim kapacitetom. Ali oprezno: previše sunca i vrućine imat će suprotan učinak! Uz suncobrane pobrinut ćete se za svježu sjenu i dovoljnu zaštitu od sunca – baš dobro da ovdje kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti pravu opremu za svoje vanjske površine.Najvažniji kriteriji za donošenje odlukeNisu svi suncobrani isti! A svaki kupac ima svoja očekivanja. Zato smo Vam ovdje napravili pregled najvažnijih kriterija za kupnju kako biste brzo i jednostavno došli do željenog proizvoda.Stabilni stalci za suncobrane

  • Unaprijed razmislite želite li mobilni stalak s kotačima ili Vam je potreban posebno stabilni stalak.

  • Vodite računa o dugovječnom materijalu otpornom na vremenske utjecaje poput pocinčanog čelika.

  • Savjet: ako želite posebnu, cvjetnu dekoraciju, najbolje je da posegnete za kombinacijom stalka za suncobran i lonca za biljke – tako ćete jednim potezom doći do sjene i cvijeća.


Jednostavno otvaranje i zatvaranje

Obratite pozornost na to kako se suncobran otvara i zatvara. Postoji više mehanizama poput kliznih zapora, okretnih ručica pa čak i konopaca za povlačenje. Koja je metoda Vama najdraža?Futrole i zaštita

Futrole za suncobrane tkaninu štite od vremenskih utjecaja poput kiše, leda i hladnoće. Tako će s jedne strane ostati čista, a s druge dugovječnija.Druga svojstva opremeSuncobrane možete dobiti u najrazličitijim veličinama, oblicima i bojama. Unaprijed razmislite o tome koji dizajn najviše ide uz Vaše poduzeće i koje zahtjeve suncobran mora ispunjavati. Primjerice, postoje i suncobrani s pregibnim zglobom koji se za tren mogu prilagoditi položaju Sunca.Sve za vanjsku površinu!Opremu svoje vanjske površine zaokružite i drugim proizvodima iz naše internetske trgovine. Što mislite o loncima za biljke kojima i u krugu tvrtke možete urediti zeleni kutak? Jeste li znali da se čovjek u prirodi brže oporavlja od stresa? Biljke su osim toga izvrsne i za zaštitu od neželjenih pogleda ili za ograđivanje različitih područja. Rado ćemo Vas savjetovati!