0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Materijal
Svojstvo
Širina
 

Prostirke za mokra područja

Bakterije i gljivice nemaju podlogu za preživljavanje ako koristite naše prostirke za mokra područja. Ovdje postoje različiti modeli i za prostorije za tuširanje, bazene i svlačionice.
Pronađeno je 10 proizvoda
| | |
Protuklizna prostirka, PVC
širina 600 mm, po dužnom metru
Neto
679,- kn
Protuklizna prostirka, PVC
širina 900 mm, po dužnom metru
Neto
1.075,- kn
Protuklizna prostirka, PVC
širina 1200 mm, po dužnom metru
Neto
1.375,- kn
Podna prostirka za tuš i svlačionicu
meki PVC, dužina role 10 m
Neto
od 4.990,- kn
Podna prostirka za tuš i svlačionicu
meki PVC, po dužnom metru
Neto
od 649,- kn
Neto
od 7.600,- kn
Neto
od 1.025,- kn
Prostirka od PVC profila, po dužnom metru
hodna površina od krutog PVC-a, protuklizna
Neto
od 349,- kn
Pronađeno je 10 proizvoda
Prostirke za mokra područja – zaštita i higijena u području u kojem se hoda bosim nogama
Prostirke za mokra područja koriste se prije svega u sanitarnim područjima te svlačionicama u zgradama tvrtki, bazenima i drugim sportskim ustanovama. Bez obzira na to je li riječ o teretani, toplicama ili radnom mjestu, kod oblikovanja mokrih područja svakako biste trebali obratiti pozornost na zdravlje i zadovoljstvo Vaših kupaca i djelatnika. Prostirke za mokra područja s protukliznom funkcijom sprječavaju padove i ozljede, njihova otvorena površina omogućuje praktično otjecanje tekućine, a protuklizna presvlaka donjeg dijela prostirke brine za to da se ne pokliznete na podnoj prostirci. No naša internetska trgovina nudi puno više od pukog otjecanja vode i protukliznog djelovanja. Antibakterijske prostirke za mokra područja sprječavaju infekcije te ne predstavljaju plodno tlo za bakterije i klice. Naposljetku je higijena najvažniji čimbenik, prije svega u sauni, wellness centru te na javnim bazenima. S prikladnim prostirkama za mokra područja stvorit ćete imidž odgovornog poduzeća koje je usmjereno na kupce. Udobna podna obloga koja je sigurna za hodanje između ostaloga povećava stupanj zadovoljstva Vaših kupaca.

Prostirke za mokra područja – funkcionalne i prilagodljive
I naše su Vam prostirke za mokra područja, baš kao i industrijske prostirke, dostupne kako s fiksnim dimenzijama tako i kao metražne podne prostirke. Dimenzionirane metražne prostirke prikladne su upravo kod velikih površina i putova koje je tek potrebno stvoriti. Tako ćete svoje posjetitelje sigurno odvesti od bazena do restorana, a da se taj put pri tome ne pretvori u klizalište. Istražite i ponudu boja u našoj internetskoj trgovini. Prostirke za mokra područja možete u pogledu boje uskladiti s interijerom i cjelokupnom opremom Vaših prostora. Podne prostirke mogu se prilagoditi individualnim svojstvima Vašeg prostora zahvaljujući različitim dimenzijama širine. Osim tipičnih protukliznih prostirki i antibakterijskih podnih prostirki, u ovoj kategoriji našeg online asortimana pronaći ćete i prostirke za radna mjesta otporne na temperaturne utjecaje i koroziju te na kemikalije i standardne količine kiselina. Te se prostirke često primjenjuju u pogonu i radionici. Stabilne podne rešetke s mogućnošću prelaska vozilom pronaći će svoju primjenu i na drugim mjestima, kao primjerice u praonicama automobila. Za otpornost na vremenske utjecaje, stabilnost i dugovječnost zaslužna je proizvodnja s uporabom kvalitetnih materijala. Kvalitetne prostirke za mokra područja itekako su isplative i u pogledu na ekonomičnost. Naš sustav uputa za podne prostirke može Vam pomoći u pronalasku odgovarajuće prostirke za Vaše svrhe primjene. K tomu Vam na raspolaganju dakako stoji i naše besplatno savjetovanje. Prostirke za mokra područja mogu se čistiti uobičajenim sredstvima za čišćenje.
Usporedba proizvoda