Krpe za čišćenje

Tekućine, masti, ulja − nema ih više. Mrlje, zaprljanja, otisci − riješite ih se … Znate da je s jedinim potezom sve moguće … samo s jednim klikom doći ćete do naših krpi za čišćenje. Mogu se svestrano primjenjivati za odstranjivanje najrazličitijih nečistoća.

U kategoriji Krpe za čišćenje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: TORK, Kimberly-Clark, Bio-Circle, Rubbermaid, Unger, Uvex.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 29

Krpe za čišćenje za brzo uklanjanje mrljaBrišu, suše, upijaju – naše krpe za čišćenje univerzalni su alati u borbi protiv mrlja, zaprljanja ili iscurjelih tekućina. A budući da u poslu često nešto ode ustranu, za Vas smo pripremili više od jedne.Krpe za industrijsko čišćenje površina i rukuDobra strana krpa za čišćenje njihova je svestranost. Ruke, dijelovi strojeva ili površine stolova, ulje, voda ili prljavština – jedan ili dva poteza rukom i opet je sve čisto. Važno je da pri čišćenju posegnete za pravom krpom. Za slabija onečišćenja u našoj ćete trgovini dobiti praktični papir za čišćenje. Kod tvrdokornih slučajeva najbolje je da posegnete za jednom od sljedećih varijanti:  • Krpe za industrijsko čišćenje hibridne kvalitete prikladne su za mokro brisanje prljavih površina, čišćenje dijelova strojeva i alata te čišćenje masti i ulja s ruku i strojeva.

  • Krpe za čišćenje kvalitete TAD odlikuju se iznimnom otpornošću na kidanje i upijanjem vode.

  • Najučinkovitije su čiste krpe kvalitete filca. One skupljaju čak i metalne strugotine i mogu se višekratno koristiti.


Specijalno za upravljanje propuštanjima kod tvrtke kaiserkraft dobit ćete upijajuće krpe. Što Vam one imaju za ponuditi i zašto su idealne za rukovanje opasnim tvarima, možete saznati u našim često postavljanim pitanjima.Krpe za čišćenje uvijek pri ruci – držači za zid ili podni stalciNema više traženja: uz zidne držače svoje ćete role papira staviti na fiksno mjesto. Naši kompleti za odmatanje papira za čišćenje objedinjuju mobilne podne stalke s držačem vreća za otpad. To znači još manje hodanja, a više čistoće.Kako Vaši djelatnici ne bi samo tijekom uklanjanja mrlja morali posezati za optimalnom opremom, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete velik izbor proizvoda za industrijsko čišćenje i opremanje pogona. Dopustite da Vas inspiriramo i izvucite najbolje iz svakog radnog mjesta.