0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
Dubina
Materijal
Širina
Visina
 

Moderacijski kovčezi

Moderacijski kovčezi žele pod svjetla pozornice! Naime, pokazuju se uvijek tada kad se predstavlja ili diskutira o nečemu zanimljivom. Moderacijski kovčezi k tomu su i praktični, u njima kartice, olovke, flomasteri i pribadači mogu pronaći uredan dom. Na taj način uz sebe uvijek imate sve što Vam je potrebno.
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Pronađeno je 4 proizvoda
Moderacijski kovčezi za profesionalce
Moderacijskim kovčezima prije svega se koriste profesionalni prezentatori. Ako moderatori uza se nose kovčeg, njihovo će predavanje zasigurno biti zanimljivo. Moderacijski kovčeg optimalna je dopuna Vašim prezentacijskim pločama, bijelim pločama i stijenkama za moderiranje. Uz moderacijsku kutiju ili prezentacijski kovčeg bit ćete vrhunski opremljeni i svoje ćete prezentacijske materijale uvijek moći nositi sa sobom. Bilo da se radi o radionici, predavanju ili obuci, uz moderacijski kovčeg u prtljažniku svoje ćete prezentacije moći učiniti interaktivnima: zabilježite pitanja, natuknice i ciljeve te zapisano označite točkama za označavanje. Uključite svoju publiku te dopustite i drugima da pišu i označavaju dok Vi moderirate. Interakcijom sa svim sudionicima prezentacija će biti puno živahnija.

Moderacijski kovčeg: jedan za sve
Moderacijski kovčezi u našoj online trgovini izdašno su opremljeni te najčešće sadrže više od 1000 dijelova. Do toga se broja prije svega dolazi moderacijskim karticama i točkama za označavanje. Komunikacijske kartice mogu se postavljati ljepilom ili pribadačama, ovisno o svojstvima materijala Vaše stijenke za moderiranje. Naši moderacijski kovčezi u pravilu sadrže i flomastere te štap za moderiranje. U našoj online ponudi možete birati između moderacijske kutije ili aluminijskog kovčega. Moderacijski kovčezi marke Magnetoplan također su dio asortimana. K tomu Vam nudimo i kolica na koja možete odložiti svoj prezentacijski kovčeg i potom ga transportirati. A ako Vam ponestane moderacijskog materijala, za Vas imamo i komplet za dopunjavanje.
Usporedba proizvoda