Prva pomoć

Odlično pripremljeni za hitne slučajeve – s našim proizvodima iz područja prve pomoći. Od bočice za ispiranje očiju do ormarića prve pomoći, od ormara za lijekove do nosila za bolesnike, od kovčega za prvu pomoć do ormarića s opremom za spašavanje … u našem asortimanu pronaći ćete sve za potpunu opremu za prvu pomoć.

U kategoriji Prva pomoć nudimo Vam proizvode sljedećih marki: SÖHNGEN, mauser.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 87

Oprema za prvu pomoć uvijek nadohvat rukeSveobuhvatna oprema za prvu pomoć jedna je od najosnovnijih i najvažnijih stvari koje morate imati u svojem poduzeću. Materijal za prvu pomoć uvijek bi trebao biti brzo i lako dostupan, a nakon upotrebe trebalo bi ga dopuniti. Opseg opreme ovisi o broju djelatnika i vrsti pogona. U Savjetniku za kupnju za prvu pomoć možete saznati više o potrebnom broju kutija sa zavojima.Kutije sa zavojima treba čuvati na sigurnomU pogonima se koriste male kutije za prvu pomoć u skladu s normom DIN 13157 i velike u skladu s normom DIN 13169. Uz čuvanje sadržaja u kovčezima i kutijama sa zavojima posebni ormari sa zavojima nude sigurno mjesto za pohranu. U različitim veličinama te s mogućnošću čuvanja dodatnih lijekova i druge medicinske opreme svoje ćete proizvode za prvu pomoć pouzdano zaštititi od štetnih utjecaja iz okoliša kao što su izravno sunčevo zračenje ili vlaga.Druge dobre mogućnosti uređenja na polju prve pomoćiLežaljke za mirovanje dobra su nadopuna za uređenje društvenih prostorija. Umorni djelatnici mogu se odmoriti, a ozlijeđeni će biti zbrinuti ili mogu pričekati prvu pomoć. Ako neki pacijent više ne može sam hodati, možete ga transportirati na nosilima za bolesnike. Tuševi za oči ili tuševi za tijelo u slučaju nužde nadopunjuju opremu za hitne slučajeve prije svega u područjima u kojima se koriste opasne tvari. U našem ćete Savjetniku za bočice za ispiranje očiju pronaći još korisnih savjeta i naputaka na tu temu.Kako biste materijal za prvu pomoć svugdje u poduzeću brzo pronašli, odgovarajuće kovčege, kutije ili ormariće prve pomoći treba postaviti tako da budu dobro vidljivi i označeni. Bez obzira na to je li riječ o bijelom križu na zelenoj pozadini ili izvedbi u signalno crvenoj boji, tvrtka kaiserkraft nudi Vam kvalitetnu i praktičnu opremu za prvu pomoć u svim područjima! Pročitajte sada naš savjetnik Putokaz za prvu pomoć.Informirajte djelatnike i spriječite nezgode!Za prvom pomoći često posežemo kad zaštita na radu nije propisno uvažena. Informirajte svoje djelatnike odmah kad stignu u poduzeće o svim opasnostima, a osobito o sprečavanju opasnosti.
Kad biste trebali provoditi obuke o sigurnosti?  • Najmanje jednom godišnje radi osvježavanja znanja

  • Pri zapošljavanju u poduzeću

  • Kod premještaja na drugo radno mjesto

  • Ako postoji odgovarajući povod

  • Kad se uoče nesigurne situacije


Sprečavanje nezgoda – uz zaštitnu radnu odjećuNezgode se događaju, ali uz pravu zaštitnu radnu odjeću možete ih izbjeći. U našoj ćete trgovini pronaći radne rukavice, zaštitnu radnu odjeću, zaštitu za dišne putove, vid, glavu i sluh i zaštitnu obuću.
Kamo sa starim kutijama za prvu pomoć ili proizvodima kojima je istekao rok?Naravno da stare kutije sa zavojima ne bi trebalo više koristiti pri ozbiljnijim nezgodama jer rukavice mogu postati porozne, zavoj više nije elastičan ili su flasteri nesterilni. U tom slučaju donirajte stare kutije za prvu pomoć! Umjesto da završe u kanti za smeće Vaše će stare kutije sa zavojima iskoristiti u udrugama koje npr. provode tečajeve prve pomoći – proizvodi s isteklim rokom ovdje će itekako dobro poslužiti!