Kolica za skupljanje otpada

Želite li skupljati otpad u velikim uredima ili u prostranim vanjskim područjima? To je nezamislivo bez naših kolica za skupljanje otpada, kolica za smeće i kolica za čišćenje. Brže, fleksibilnije, ergonomičnije, udobnije ... praktični spremnici za smeće nude Vam brojne prednosti kod skupljanja i uklanjanja smeća i otpada. Uvjerite se sami!

U kategoriji Kolica za skupljanje otpada nudimo Vam proizvode sljedećih marki: FLORA.

Marka
Vrsta proizvoda
Bruto cijena
183
183
1744
1744
-
Relevantno
Količina proizvoda: 20

Kolica za skupljanje otpada za urede i vanjske površineMožda i Vi sanjate o dobroj vili koja će Vam ispuniti svaku želju – primjerice da se za tren oka pobrine za čistoću na Vašim vanjskim površinama.Možda kod tvrtke kaiserkraft nećete pronaći dobru vilu, ali suvremena kolica za skupljanje otpada u različitim izvedbama svakako hoćete. Toliko su praktična da čiste gotovo sama od sebe.
Brzo uklanjanje otpada bez opterećivanja leđaTko se pri skupljanju otpada želi dobro oznojiti, uzet će par rukavica i preko ramena će prebaciti vreću za smeće. Ali ima i boljih mogućnosti da ostanete u pokretu. S kolicima za skupljanje otpada tvrtke kaiserkraft uredi i vanjske površine brzo će biti čisti, a Vama će ostati više vremena za obitelj i slobodno vrijeme nakon posla. Ovakav posao čuva i Vaša leđa. Za to se brinu mala težina i lakohodni kotači.Uz jedna ili više kliješta za hvatanje još ćete lakše zadržati dobro držanje tijekom čišćenja. Na kraju krajeva nema nikakva razloga da se previše približavate smeću.
Od malih do terenskih kolicaU našoj trgovini dobit ćete kolica za skupljanje otpada za početnike i napredne korisnike te izvedbe za svaki teren. Odaberite kolica za smeće s pričvrsnim prstenom za vreću za smeće ili kolica za čišćenje s nekoliko spremnika za odvajanje otpada na licu mjesta. Čvrsti pneumatski kotači izjednačavaju neravnine na tlu i idealni su za skupljanje na otvorenom.Kotači otporni na bušenje, pretinci za prihvat alata, držači za hvataljke – s pravom će opremom Vaša kolica za skupljanje otpada ispuniti gotovo svaku želju.