0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja vrata
Dubina
Izvedba
Širina
Visina
 

Ormari s okomitim izvlačenjem

Želite pohraniti alate, materijale i druge sitnice pregledno i s uštedom prostora? To zvuči kao slučaj za naše ormare s okomitim izvlačenjem. Jednostavno izvucite odgovarajuću rupičastu ploču ili rupičastu stijenku – i gotovo. Iznenadit ćete se koliko toga stane u ormar s okomitim izvlačenjem!
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Ormar s okomitim izvlačenjem
VxŠxD 1950 x 1000 x 600 mm, bez središnje pregradne stijenke
Neto
od 16.900,- kn
Ormar s okomitim izvlačenjem
VxŠxD 1950 x 1000 x 600 mm, sa središnjom pregradnom stijenkom
Neto
od 13.900,- kn
Pronađeno je 4 proizvoda
Ormari s okomitim ladicama
Ormari s okomitim ladicama u svakodnevici su poznati i kao ljekarnički ormari jer okomite ladice često možemo vidjeti u ljekarnama. Za razliku od običnih ladičara, kod okomitih ladica mogu se izvući cijele police ormara smještene okomito jedne ispod drugih. Ako je pri tome riječ o ormarima za alat, u njima se ne nalaze okomite ladice nego više okomito složenih perforiranih ploča. Ormari s okomitim ladicama općenito se nude uvijek kada u njih treba pospremiti pregršt sitnih predmeta. To se odnosi i na alate koji su na perforiranim pločama pospremljeni pregledno i nadohvat ruke. Okomita ladica može se toliko izvući iz ormara da se do sadržaja može doći s lakoćom. U ponudi tvrtke KAISER+KRAFT nalaze se ormari s okomitim ladicama s vratima i bez njih.

Lako dostupni alati
Ormar s vratima, u kojem su na teleskopskim ladicama s vodilicama s kugličnim ležajevima smještene perforirane ploče, izvana se ne razlikuje od običnoga čeličnog ormara. Visok je 1950 mm, dubok 600 mm, a širok jedan metar. Ormari s okomitim ladicama i dvama kliznim vratima mogu se sigurno zatvoriti. Ormar s okomitim ladicama bez vrata omogućuje brz pristup sadržaju. Posebno su ormari za alat ove vrste velikog volumena jer imaju četiri ili više perforiranih ploča na koje se s obje strane na kuke ili specijalne držače alata može pričvrstiti alat i potrošni materijal. Za sitne se dijelove perforirane ploče mogu opremiti policama za odlaganje ili žičanim košarama. Ormari s okomitim policama sastoje se od praškasto lakiranog čeličnog lima, nisu osjetljivi na vanjske utjecaje te nude sigurnu zaštitu sadržaja.
Usporedba proizvoda