Stupovi za zastave

Gradske zastave, navijačke zastave ili zastave tvrtke: tko ima što za reći, njima može izreći baš sve. Da bi ih kupci, navijači i posjetitelji mogli opaziti već izdaleka, postoje odgovarajući stupovi i šipke za zastave. Naši su, primjerice, otporni na vremenske utjecaje, a izrađeni su od eloksiranog aluminija. To ih čini savršenim parom za sve vrste zastava.

U kategoriji Stupovi za zastave nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Mannus.

Stupovi i šipke za zastave – izrazite se snagom vjetra!Što će vam prije privući pažnju: statični dvodimenzionalni natpis ili zastava koja se vijori na vjetru na odgovarajuće visokom stupu? Vidite. Zastave su u prvim redovima u prezentaciji tvrtke i brinu se za što bolji prvi dojam. Kako biste se mogli izraziti sa stilom, kod tvrtke kaiserkraft i naših šipki za zastave na pravom ste mjestu.
Nositelji imidža u mnogo dimenzijaDok se drugi elementi korporativnog dizajna moraju itekako potruditi da privuku poglede i pozornost na sebe, zastave imaju višedimenzionalnu prednost: one koriste posebnu visinu, poseban format i igru pokreta. Osim toga, vijoreće zastave stvaraju ugodan zvuk koji privlači i osjet sluha.Upravo zato što zastave na kvalitetnim stupovima same po sebi funkcioniraju na toliko razina, Vi tijekom tiskanja i reklamiranja možete biti znatno suzdržaniji – i možete dugoročnije planirati. Ili drugim riječima: uz šipke za zastave i zastave svoje ćete poduzeće predstaviti neovisno o trendovima, kampanjama i sezoni.Hoćete li pri tome zaigrati na niz zastava ili na pojedinačne stupove sa zastavama na svojim vanjskim površinama, individualno je pitanje. Ali pitanje biste li trebali uložiti u kvalitetne, dugovječne i prije svega sigurne stupove za zastave iz ponude tvrtke kaiserkraft, to sigurno nije. Tu se traži stabilnost, a mnogobrojne se sigurnosne mjere i beskompromisna kvaliteta podrazumijevaju.
Savjeti za Vaše zastave – ovako govori sigurnostAko u svojem poduzeću želite trajno izložiti zastave, savjetujemo Vam nekoliko čimbenika koji često igraju ulogu:  • Dozvola za postavljanje stupova za zastave pitanje je države, iako je najčešće potrebna za stupove više od 10 m. Ali najbolje bi bilo da se raspitate u nadležnom građevinskom uredu.

  • Kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti stupove za zastave različitih visina iznad tla. Ako nemaju konzolu, stručnjaci savjetuju da razmak među stupovima bude od 1,5 do 2 m. Kod modela s konzolama formula za približan izračun jest 2 x dužina konzole + min. 20 cm.

  • Za temelj i nadogradnju stupa za zastave općenito nije potrebna stručna tvrtka – iako je to uvijek dobra opcija zbog sigurnosti i kvalitete.


U pogledu opremanja stupovima/šipkama za zastave i zastavama naši će Vam djelatnici kod tvrtke kaiserkraft rado i osobno pomoći.