Dozatori za sapun

Želite li vrući higijenski savjet? Pouzdajte se u dozator sapuna za opremu sanitarnog čvora. Oh, već ga poznajete? Tada možete odmah započeti s odabirom!

U kategoriji Dozatori za sapun nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, TORK, Kimberly-Clark.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
95
95
1351
1351
-
Relevantno
Količina proizvoda: 36

Dozator sapuna: Za savršeno doziranu higijenuKlice i bakterije mogu se naseliti bilo gdje – čak i na bočicama sapuna. Zidni i stupni dozatori sapuna smanjuju kontakt i donose optimalne doze sapuna, sredstva za dezinfekciju i losiona na kožu. Veliki plus: oprema za Vaše sanitarne čvorove trajat će dulje i lako se održava.
Koji dozatori sapuna ili gelova za tuširanje postoje za radionice, urede i trgovine?Industrijski dozatori sapuna dostupni su u širokom rasponu veličina, varijanti materijala, vrsta ugradnje i načina doziranja. Pri tome se ne radi samo o izgledu ili raspoloživom prostoru na zidu, već i o sapunima koji se mogu koristiti i mogućim primjenama:  1. Kapacitet: Mali dozatori sapuna od 500 ml savršeno su dovoljni za mnoge sanitarne čvorove ili uredske toalete. Veliki industrijski dozatori sapuna imaju smisla samo ako se svakodnevno frekventno koriste. Sapuni i losioni, iako su dugotrajni, kod rijetke primjene mijenjaju svoj kemijski sastav tijekom vremena i mogu začepiti mlaznice.

  2. Rukovanje: Dozatori sapuna za rukovanje jednom rukom su praktični i udobni, ali dozatori s polugom ili dozatori sapuna s automatikom bez dodira su higijenskiji. Osobito u medicinskim i vrlo posjećenim okruženjima, varijante s radom bez dodira očito su sigurnija odluka.

  3. Doziranje: Sprejanje, pjena ili jednostavno doziranje? To ovisi o sadržaju. Sredstva za dezinfekciju ruku i slična sredstva za čišćenje trebala bi se moći nanositi širokim raspršivačem, dok sapuni s površinski aktivnim tvarima najbolje postižu svoj učinak pranja kada izađu iz dozatora već zapjenjeni.

  4. Materijal: Dozatori sapuna od nehrđajućeg čelika obavezni su u nekim radnim okruženjima jer ih je lakše održavati čistima nego plastične ponude. Osim toga, oni su jednostavno izdržljiviji u radionicama i trgovinama. Međutim, plastični industrijski dozatori sapuna su kompaktniji, moderniji i jednostavniji za postavljanje u mala područja za pranje ili sanitarne čvorove.


Savjet: Mnogi dozatori sapuna nisu prikladni samo za njegu ruku, već i za dezinfekciju i čišćenje površina. Osobito dozatori s polugom mogu brzo i jednostavno dozirati sve vrste sredstava za dezinfekciju. I u tom slučaju odmah pokraj njih postavite odgovarajuće dozatore za papirnate ručnike.
Koji je dozator sapuna ili gela za tuširanje najbolji?Sam dozator sapuna nije savršena oprema za kupaonicu. Ako dozator i sapun ili sredstvo za pranje odgovaraju zajedno, barem je prvi korak napravljen. No, bitna je cjelokupna higijenska oprema u kupaonici. U principu, dozator gela za tuširanje se ne razlikuje od dozatora sapuna, osim što se postavlja u tuš. Dozator ručnika ili sušilo za ruke moraju biti dostupni, kao i kutije za otpad i košare za skupljanje.Higijenske upute: Prije svega, pobrinite se da korisnici moraju što manje dodirivati​tijekom procesa pranja i da su svi elementi lako i brzo dostupni.Želite naučiti više? Rado ćemo Vas osobno informirati o našoj ponudi dozatora za sapun i sl. Slobodno stupite s nama u kontakt.