0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina
Širina
Širina platforme
Svojstvo
Nosivost
Materijal
Izvedba pokretnog kontejnera
Izvedba kotača
Prikaži više
 

Pokretni kontejneri

Kako bi se stvari konačno pokrenule ... za male i velike, lagane i teške predmete. Sada pomoću pokretnih kontejnera možete jednostavno i sigurno transportirati robu bilo koje vrste. Teški tereti ili trajno korištenje ovim svestranim proizvodima ne predstavljaju nikakav izazov.
Pronađeno je 136 proizvoda
| | |
Pronađeno je 136 proizvoda
Pokretni kontejneri
Pokretni kontejneri i pokretni spremnici omogućuju jednostavan transport svih vrsta predmeta unutar poduzeća ili u teretnim vozilima. Pri tome se kao transportna kolica lagane konstrukcije mogu primijeniti mrežasta kolica najrazličitijih izvedbi. Kolica s policama i otvorenom uzdužnom stranom ili dvokrilnim vratima od žičane rešetke dostupna su kao i pokretni kontejneri sa zatvorenim kabinama. Različiti transportni uređaji i kolica mogu se odabrati s varijabilnim okretnim kotačima za razne vrste podova poput betona, tepiha ili linoleuma, a po potrebi se mogu i višestruko zamjenjivati. Pokretni ladičari izrađeni s otklopivim prednjim dijelom čine opremanje i pražnjenje pomagala za transport iznimno ugodnim. Pomična kolica s drvenim paletama kao podnim podvozjem i logističke kutije s plastičnim podvozjem omogućuju ciljani odabir s obzirom na predmete koji se transportiraju. Pokretni spremnici pogodni za kontakt s prehrambenim proizvodima te ostale posebne izvedbe pomičnih kolica mogu se naručiti kod tvrtke KAISER+KRAFT.

Pokretni kontejneri za maloprodaju, logistička poduzeća i još puno toga
Bez obzira na to je li riječ o pokretnim kontejnerima za špedicije ili pokretnim spremnicima za maloprodajno poduzeće: transportni uređaji i kolica izvedeni su u robusnoj izvedbi te će izdržati i visoka opterećenja pri trajnom radu. Pomične kutije za slaganje i zatvoreni pomični ormari dodatno upotpunjuju itekako svestrani spektar pokretnih spremnika. U našem katalogu pronaći ćete i sigurnosne transportere sa staklom od makrolona ili pokretne kontejnere od aluminija sa složenom obradom. Volumen punjenja pojedinih pokretnih spremnika može biti i daleko veći od 700 l. Pri svakodnevnoj uporabi važno je obratiti pozornost na okolnost na kojoj je visini punjenja moguće punjenje i pražnjenje ovih spremnika. Ako je potrebno zajamčiti sigurno međuskladištenje transportnih materijala, u našem programu pronaći ćete i pokretne kontejnere s mogućnošću zaključavanja. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete odabrati transportna pomagala i pokretne kontejnere te pokretne spremnike za skladištenje svih vrsta predmeta. Zahvaljujući njima logistika Vaše tvrtke ostat će mobilna na svakom koraku.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda