Pokretni kontejneri

Kako bi se stvari konačno pokrenule ... za male i velike, lagane i teške predmete. Sada pomoću pokretnih kontejnera možete jednostavno i sigurno transportirati robu bilo koje vrste. Teški tereti ili trajno korištenje ovim svestranim proizvodima ne predstavljaju nikakav izazov.

U kategoriji Pokretni kontejneri nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, ZARGES, Gmöhling, PRESTAR.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 140

Mrežasta kolica – svestrani proizvod sa savršenim osjećajem za vožnjuAutonomna vožnja samo što se nije probila u cestovnom prometu. S druge se strane u skladištima, hotelima ili radionicama gura i vuče iz sve snage. Dobro je da kod nas možete pronaći mrežasta kolica uz pomoć kojih transport ide gotovo sam od sebe.Kotači u svakom okruženjuNaša mrežasta kolica prikladna su za štošta: kutije za slaganje, kartone, rublje, alate… Njima se izrazito jednostavno rukuje. I imaju izvrsne karakteristike pokretljivosti. A za to su zaslužni kvalitetni kotači.Pritom savršen kotač za savršen osjećaj vožnje ovisi o podnoj površini. Puna guma idealna je ako se kontejner transportira na otvorenom ili ako treba prelaziti preko brojnih pragova. Na osjetljivim podovima kotači koji ne ostavljaju tragove pobrinut će se za to da za sobom ne ostave ružne crte. A kada stignete na cilj, funkcija dvostruke blokade onemogućit će kotrljanje spremnika prema naprijed ili u stranu.A unutra?Unutra ima mnogo prostora, a u kolicima s policama čak i na više razina. Tako sortiranu transportiranu robu možete dopremati s jednog mjesta na drugo. Kako na putu ne bi ništa ispalo s kolica, naša mrežasta kolica dobit ćete s dvije, tri ili četiri stranice – rešetkaste stijenke za dobru vidljivost sadržaja ili okolne stijenke za najbolju zaštitu. Krilna vrata s mogućnošću zaključavanja dodatno jamče sigurnost pri transportu vrijednih predmeta.Osim toga, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete pomične ormare za uredski materijal, alat i laboratorijski materijal, izrazito lagana aluminijska mrežasta kolica, logističke kutije te brojne druge transportne uređaje i kolica. Idealno međurješenje dok se Vaša rešetkasta kolica ne počnu sama kretati. Imate li još pitanja? Onda nam se slobodno obratite!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Nagibni spremnici | Sklopive kartonske kutije | Naprave za podizanje | Kotači transportnih uređaja | Vage za brojenje | Pomagala za podizanje | Uredska kolica Kongamek | Transportna kolica EUROKRAFTpro