Ploče za vrata, informacijski stalci

Gdje se u Vašoj tvrtki nalazi ured gospodina Ovog i Onog? Gdje je ured gospođe Toga Imena? Ploče za označavanje vrlo su bitne ako ne želite da Vaši poslovni partneri, stranke ili zaposlenici lutaju po hodnicima, tražeći od jednih do drugih vrata osobu koju trebaju. Natpisi za vrata uvijek će pokazivati u dobrom smjeru.

U kategoriji Ploče za vrata, informacijski stalci nudimo Vam proizvode sljedećih marki: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 96

Natpisi za vrata: na izravnom putu do bolje orijentacijeKatkad mali detalji imaju najveći učinak u pogledu besprijekorna tijeka rada. Bez natpisa za vrata djelatnici i posjetitelji besciljno bi lutali kroz cjelokupno poduzeće: za kojim li vratima sjedi gospodin Horvat? U kojoj se hali nalazi skladište? Koji je put do konferencijske sale? Umjesto da ih bole noge od vremenski neučinkovita traženja, utrite izravan put do bolje orijentacije s pomoću odgovarajućih natpisa!Po kojim načelima trebam upotrebljavati natpise za vrata?Kod svih je čimbenika uredske opreme jedno načelo uvijek od ključne važnosti: funkcionalnost, jednoznačnost i red su obvezni!Slično kao kod postavljanja natpisa na dokument, natpisi za vrata trebaju se pobrinuti za to da posjetitelj na raspolaganju raspolaže svim potrebnim informacijama prije otvaranja vrata. Među te informacije ne ubrajaju se samo ime i prezime osobe koja se nalazi u tome uredu. Njezin odjel, funkcija i broj prostorije također su važni – i moraju biti logično prikazani.Kada postavljate natpise za ured, uvijek obratite pozornost na to da sobe označite redoslijedom uzlaznih brojeva, a koji bi u idealnom slučaju također sadržavao kodiranje po katovima ili odjelima. To nije važno samo na katu s uredima, već se također odražava u informacijskim pločama, putokazima i pločama s napomenama koje će posjetitelja uopće uputiti do toga kata.Stoga biste trebali stvoriti sustav za vođenje na čijem se kraju nalaze natpisi za vrata za pojedinačni ured, uvijek od izvana prema unutra i sa što jednoznačnijim kodovima boja i simbola: piktogrami će uštedjeti brojne riječi tijekom potrage za WC-om. Određene boje za određenu podjelu poduzeća predstavljat će prostornu povezanost novome posjetitelju.I nemojte zaboraviti ovaj sustav za vođenje oblikovati iz aspekta posjetitelja: jesu li napomene postavljene baš na svim mjestima na kojima bi putem moglo doći do nesigurnosti?Natpisi za vrata tek su početak s tvrtkom kaiserkraftMi imamo pregled nad svim Vašim potrebama i pitanjima u vezi s većom orijentacijom u poslovanju. Stoga ćete kod nas također pronaći odgovarajuće natpise za vrata i stolne stalke za jednoznačno označavanje na konferencijama i sličnim događanjima. Velik odabir sustava za organizaciju i uređaja za oslobađanje pisaćeg stola pomoći će Vam da stvorite potreban pregled u uredu. Ako Vam možemo pružiti pomoć kod orijentacije, obratite nam se u bilo kojem trenutku!