Vrećice

Vreće i ambalaža za široku paletu namjena – ovdje možete nabaviti sve što vam je potrebno za pakiranje, punjenje, prezentiranje i otpremu: počevši od praktičnih vrećica s patentnim zatvaračem i samostojećih vrećica, do vreća sa zračnim jastučićima i cjevastih folija. Kupite vreće za pakiranje ovdje u našoj online trgovini!

Vreće za pakiranje: Svestrane za razne svrhe pakiranjaVreće za pakiranje su svestrani alati za pakiranje: sakupljaju dijelove, održavaju robu svježom, osiguravaju red i, iznad svega, sigurnost na putu otpreme.Koje torbe i vreće za pakiranje postoje?Cijenimo sigurnost i kvalitetu – ali i udobno rukovanje. Osim klasičnih standardnih vreća, u našem širokom asortimanu imamo i održive alternative izrađene od recikliranih materijala, bioplastike ili papira:  • Vreće s patentnim zatvaračem za male i rezervne dijelove, pribor, dokumente, tekstil ili živežne namirnice pružaju optimalnu zaštitu od prašine i vlage. Vrećice s natpisnim poljem obećavaju brzu identifikaciju sadržaja zahvaljujući jasnom označavanju. Zahvaljujući kliznom zaporu, vaši su proizvodi brzo i hermetički zatvoreni. Također savršeno za putovanje avionom!

  • Otvorene plosnate vreće idealne su za sakupljanje, grupiranje i skladištenje. Plosnate vreće osiguravaju red u skladištu, služe kao zaštita od prašine i zaštita površine te se brzo zatvaraju pomoću kopči ili ljepljive trake. Lagane vreće s folijom debljine 25 µm idealne su za spremanje sitnih i rezervnih dijelova te za porcioniranje hrane. Dokumente, kožnu galanteriju i tekstil možete pakirati, zaštititi i prezentirati u plosnatim vrećama s folijom debljine 50 µm. Vreće debljine 100 µm savršena su zaštita od prašine i vlage za osjetljivu robu u skladištu.

  • Vreće za živežne namirnice i termalne vrećice osiguravaju hladni lanac za temperaturno stabilnu otpremu živežnih namirnica, lijekova i druge osjetljive robe.

  • Vreće sa zračnim jastučićima nude optimalan zaštitni sloj za robu osjetljivu na udarce tijekom transporta i u skladištu. Guste vreće izrađene od troslojne LDPE folije izvrsna su zaštita za ravne predmete kao što su okviri ili prijenosna računala. Pakirate li nekoliko proizvoda u jednu kutiju za slanje? S dvoslojnim vrećama sa zračnim jastučićima možete poslati nekoliko predmeta odjednom.

  • Papirnate vreće moderno su i održivo rješenje za pakiranje i čuvanje živežnih namirnica, začina ili uzoraka. Sa stabilnim blokom ili križnim dnom i natron papirom otpornim na trganje, mogu se koristiti i za teško povrće i voće.

  • Cjevaste folije za uporabu s uređajima za zavarivanje za robu različitih duljina i geometrija čine pakiranje po mjeri jednostavnim.

  • Vreće s bočnim naborima i navlake za kutije za oblaganje kartonskih ili rešetkastih kutija optimiziraju otpremu robe bilo kojeg volumena.


Kupnja vreće za pakiranje: Kako odabrati optimalnu vreću?Prije svega, to ovisi o situaciji pakiranja: postoje zakonski propisi za živežne namirnice i svježe proizvode i ne može se ovdje koristiti svaka vreća od folije. Ipak vrijedi općenito: Ako vaš proizvod treba zaštitu od prljavštine, vlage ili udaraca, preporučuju se alternativne folije. Papirnate vreće za pakiranje, vizualno su privlačne i sugeriraju kupcu održivost i ekološku osviještenost.Općenito, točnost pristajanja je najvažnija značajka. Mali dijelovi ne bi smjeli kliziti u svojoj vreći i oštetiti ostali sadržaj pakiranja. Važni dokumenti ne mogu se saviti u DIN vreći. Vreće sa zračnim jastučićima mogu pravilno obavljati svoj posao kao zračni jastuk samo ako točno pristaju oko paketa.Kako bismo osigurali da vaša roba stigne ne samo sigurno, već i povoljno, za vas smo sastavili Savjete i trendove na temu pakiranja. Ako imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati bilo kada.