Stoperi za vrata

Otvoreno uho za djelatnike ili suradnike – time se potiču komunikacija i timski duh. Pokažite svoju spremnost tako što ćete svoja vrata ostaviti otvorenima – s pomoću stopera ili podnih stopera za vrata. Kako se vrata ne bi zalupila, preporučujemo zidne stopere za vrata!

U kategoriji Stoperi za vrata nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Wagner.

Stoperi za vrata – uz njih će Vaša vrata sigurno ostati otvorenaKada Vam suradnici neprestano i nenadano banu u ured, bolje je da vrata ostavite otvorenima. Djelatnici će tako pokazati da su spremni saslušati svoje suradnike. Osim toga, neprestano lupanje vratima zamijenit će veća količina svježeg zraka.Ipak, otvorenost često pada na teškim vratima i iznenadnom propuhu. Najkasnije je tada vrijeme za stoper za vrata tvrtke kaiserkraft.
Stoperi za vrata za fleksibilnu primjenu i fiksnu montažuKod nas možete dobiti tri različite varijante stopera: podne stopere, klinove i zidne stopere za vrata.Naše fleksibilne stopere za vrata jednostavno stavite na željeno mjesto. Oni će svojom težinom vrata držati otvorenima – i to bez ružnih tragova na novom parketu. Idealni su za unajmljene urede i vrata koja samo povremeno trebaju ostati otvorena.Za trajnu primjenu u vlastitoj zgradi kod nas ćete pronaći stopere za vrata s praktičnim klinom. Oni se mogu koristiti na svim glatkim podovima i po izboru se mogu pričvrstiti vijcima ili ljepilom. Inovativna verzija 3-STOP ima tri klinasta oblika s različitim nagibima za svaki procjep vrata.Za koju se god varijantu odlučite, nećete se morati brinuti o tome narušava li Vaša otvorenost izgled uredskih prostorija. Stoperi za vrata od četkanog nehrđajućeg čelika prilagodit će se svakom uređenju.
Drugi proizvodi za opremanje Vašeg uredaOtvarač za vrata dobar je početak. Kako bi i sve drugo bilo u redu, tvrtka kaiserkraft nudi Vam velik izbor drugih proizvoda za opremanje ureda – od prostirki za zaštitu podova preko naslona za noge pa sve do stolaca s kotačima. Tako će se svaki ured pretvoriti u savršeno mjesto za rad.