Čišćenje prozora

Na poslu Vam je tmurno? Pustite da uđe svjetlo. Ovdje ćete pronaći proizvode za pranje prozora, od krpa od mikrovlakana preko perača prozora pa sve do profesionalnih sredstava za pranje prozora.

U kategoriji Čišćenje prozora nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Unger, eurokraft basic, Vermop.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Bruto cijena
48
48
317
317
-
Relevantno
Količina proizvoda: 16

Pranje prozora – za bolji pregledPranje prozora bez crta i traka? Uz proizvode tvrtke kaiserkraft imat ćete čist pogled.Zašto je redovito pranje prozora od ključne važnostiZamislite da uđete u prostoriju s prljavim prozorima koji jedva puštaju nešto dnevnog svjetla. A sada zamislite isti prostor okupan svjetlom iz čistih prozora. Osjećate li razliku? I Vaši je djelatnici osjećaju. Čisti prozori popravljaju raspoloženje i sprečavaju umor. Osim toga pranje prozora djeluje i prema van. Čista fasada ostavlja dobar dojam.Koliko često trebate prati prozoreOpćenito pravilo ne postoji, ali evo okvirnog koje Vam može poslužiti za orijentaciju: dobar prosjek je 4 do 6 puta godišnje. Kad je vrijeme za pranje prozora, naravno, ovisi i o tome koliko je prljav vanjski i unutarnji zrak i u kojoj su mjeri prozori izloženi vremenskim utjecajima. Kod izloga čist pogled izravno utječe na prodaju. Zato je najbolje da ih čistite svaki tjedan.Uz ovaj će alat pranje prozora funkcionirati najboljeUredske i proizvodne zgrade s velikim i visokim staklenim fasadama slučaj su za profesionalne perače prozora. Ali ako će Vaši djelatnici prati manje staklene površine, uštedjet ćete na novcu. Preduvjet je prava oprema za pranje prozora.Kod nas ćete dobiti sve što Vam je potrebno za sjajne rezultate:  • Krpe od mikrovlakana za brzo uklanjanje prašine i prljavštine

  • Perače prozora za raspodjelu tekućine za pranje po prozorima

  • Brisače za temeljito brisanje prljavštine i tekućinu za pranje

  • Teleskopske šipke za veći doseg i rad bez opterećivanja leđa

  • Sredstva za pranje prozora za profesionalne zahtjeve, bolja od bilo kojeg običnog sredstva za pranje stakla

  • Strugala za staklo za pažljivo uklanjanje tvrdokornih ostataka


Najdraža bi Vam bila kompletna oprema? Kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti i sve u jednom. Bacite pogled na naše komplete za pranje prozora.S našim proizvodima za čišćenje do čiste situacijeČistoća i red naša su želja. Zato kod nas nećete dobiti samo proizvode za pranje stakla i okvira. Metle ili strojevi za metenje, visokotlačni čistači, sredstva za industrijsko čišćenje, uređaji za pročišćavanje zraka ili usisavači - u našem ćete asortimanu opreme za čišćenje i sanitarije pronaći gotovo sve što Vam je potrebno za uspješnu borbu protiv prašine i prljavštine. Naše Upute za industrijsko čišćenje pomoći će Vam u potrazi.Nemamo proizvod koji želite? Htjeli biste individualno savjetovanje? Preko naše stranice za kontakt brzo ćete pronaći odgovarajućeg sugovornika.