0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Materijal
Nosivost
Nosivost police
Širina
Visina
 

Stalci za ploče, regali za ploče

Kako je dobro što stalci za ploče i regali za ploče postoje jer biste inače Vaše limove, drvene ploče ili plastične ploče u slučaju nužde morali osloniti o zidove. Što nije dobro rješenje ... bolje rješenje su naši regali za ploče i stalci za ploče s utičnim okvirima za podjelu, vodilicama ploča ili valjkom za umetanje. Odaberite model koji odgovara Vama!
Pronađeno je 8 proizvoda
| | |
EUROKRAFT - Regal za ploče, pocinčan
DxŠxV 2030 x 560 x 1000 mm
Neto
9.300,- kn
Neto
3.790,- kn
EUROKRAFT - Regal za ploče, pocinčan
DxŠxV 2030 x 800 x 1000 mm, 9 pretinaca
Neto
11.900,- kn
EUROKRAFT - Regal za ploče, pocinčan
DxŠxV 2030 x 800 x 1000 mm, 6 pretinaca
Neto
11.500,- kn
EUROKRAFT - Limena skladišna kutija
VxDxŠ 1250 x 1100 x 2000 mm
Neto
6.700,- kn
EUROKRAFT - Limena skladišna kutija
VxDxŠ 1500 x 1100 x 2500 mm
Neto
11.900,- kn
EUROKRAFT - Limena skladišna kutija
VxDxŠ 1750 x 1100 x 3000 mm
Neto
14.900,- kn
EUROKRAFT - Stalak za ploče bez drški
s prethodno montiranim valjkom za umetanje
Neto
od 2.950,- kn
Pronađeno je 8 proizvoda
Regali za ploče za posebne dimenzije
Regali za ploče pomažu kod skladištenja velikih predmeta. Brojnim tvrtkama sa skladištem ili radionicom potrebne su različite vrste ormara, regala i površina za odlaganje. Regali za ploče nude posebne varijante mogućnosti za odlaganje. Ti regali omogućuju brzo i sigurno odlaganje te skladištenje velikih i malih ploča. Pri tome nije važno od kojeg su materijala ploče izrađene. Regali za ploče nude mjesto za drvene, plastične i metalne ploče. Zbog optimalnog skladištenja ploča skladišti se sustavno te uz očuvanje materijala. Ploče se po potrebi mogu dohvatiti u bilo kojem trenutku. One se također mogu pojedinačno izvaditi iz kutija za skladištenje. Uz preglednost, regali za ploče imaju i drugu prednost: ploče se pohranjuju uz uštedu prostora. Tako je skladištenje moguće i u manjim prostorima za skladište uz pomoć stalaka za ploče.

Praktični regali za ostatke i regali za ploče za profesionalno skladištenje
Naša internetska trgovina nudi različite vrste regala za ploče. Ti profesionalni regali poboljšavaju skladištenje glomaznih ploča od drva, plastike i metala. Zbog kvalitetne obrade i robusnog materijala, regali su jako stabilni i dugotrajni. Čelični lakohodni kotač omogućuje praktično rukovanje za jednostavno umetanje i vađenje ploča. Utični razdjelni okviri pomažu kod preglednog skladištenja. Uz skladištenje u regalima za ploče, u ponudi je za ploče od lima u standardnim formatima i okomito čuvanje u limenim skladišnim kutijama. U ovome je slučaju skladištenje ploča također pregledno i njime se ostvaruje ušteda prostora, a zahvaljujući lakohodnom čeličnom kotaču, to je moguće ostvariti bez suviše napora. Kod manjih ploča smisleno je koristiti posebne regale za ploče, takozvane regale za ostatke. Oni omogućuju skladištenje velikih i malih ploča. Kod rezanja uvijek nastaju ostaci koji se uz pomoć regala mogu pregledno odložiti.
Usporedba proizvoda