Uredski materijali

Magneti, papir za oglasne ploče, etikete, registratori, viseće košuljice… u skladu s raznolikosti uredskog rada raznolik je i materijal koji je svaki dan potreban pri radu. Uredski je materijal u prvom redu namijenjen osiguravanju glatkog radnog procesa i odličnoj organizaciji kod pohrane materijala i dokumenata. Osim toga Vam nudimo i sav potreban potrošni materijal za gotovo svaku želju!

U kategoriji Uredski materijali nudimo Vam proizvode sljedećih marki: magnetoplan, MAUL, GBC, DYMO, EUROKRAFTbasic, C+P, BISLEY, Leitz, helit, ANKE, DURABLE, LISTA.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (177)
  • Održivo (4)
Najprodavanije
Količina proizvoda: 181

Uredski materijal najveće kvaliteteDobro opremljen ured funkcionira baš poput zdravog organizma: krvotok je stabilan, metabolizam funkcionira, svi su organi aktivni. No za održivu je učinkovitost također važna opskrba svime što je potrebno. S uredskim materijalom tvrtke KAISER+KRAFT održat ćete zdravlje svoje uredske svakodnevice jer Vam u kvalitetnoj izvedbi nudimo sve, od čuvanja do prezentacije, što će Vašu uredsku opremu učiniti savršenom.Slaganje, čuvanje, slanje – s uredskim materijalom tvrtke KAISER+KRAFTTko u hektici svakodnevnog poslovanja može pronaći vrijeme za traženje? Nitko. Stoga se brinemo za to da pronađete sve na dobro poznatom mjestu. Predstavljamo Vam bogat asortiman sustava za organizaciju vodećih proizvođača, od elementa za vješanje registratora sve do držača za dokumente za najrazličitije potrebe. No jer je red samo jedna polovica života, pomoći ćemo Vam i u pogledu brojnih zahvata koji se mogu obaviti puno učinkovitije zahvaljujući tehničkim pomagalima. Etiketiranje, rezanje, plastificiranje: naši uredski strojevi čine život lakšim jer štede vrijeme – a time i novac. A on se treba čuvati na sigurnom mjestu – baš kao i važni dokumenti. Naši trezori i ormari za vrijedne predmete u različitim dimenzijama brinu se za sigurnost onoga što iziskuje potrebnu zaštitu.Odgovarajući ambalažni materijal za svaku robu koja se šaljeNo što kada nešto ipak može napustiti poduzeće… ili čak treba, jer svojim kupcima naposljetku trebate poslati naručene proizvode? Kako bi Vaša roba koja se šalje preživjela putovanje do primatelja, kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete, od stola za pakiranje do ljepljive trake, odgovarajući ambalažni materijal. Dakako, s tako bogatom ponudom uredske dodatne opreme praktično je ako se registrirate u našoj online trgovini. Pohranite svoju košaricu na svojem korisničkom računu i po potrebi je jednostavno pozovite. Naručivanje dodatnih zaliha nikad nije bilo lakše.Pokažite se sa svoje najbolje strane: od prezentacije do zabaveZasigurno ste prije predavanja jednom već imali tremu jer ste mislili da Vašim izlagačkim vještinama nedostaje »ono nešto posebno«. Mi imamo pravo rješenje za to: na našoj Stranici za savjete o prezentacijama pronaći ćete vrijedne informacije i savjete o tome kako možete suvereno moderirati i oduševiti svoje slušatelje. Naravno, kod nas u vezi s time također možete pronaći brojne praktične alate, od prezentacijskih ploča i stijenki za moderiranje sve do kolica za prezentacije za svoje izlaganje s projektorom. Imate pitanja? Rado ćemo Vam pomoći!