Radne platforme

U miru se pripremite. Pomoću radnih platformi možete stajati sigurno i raditi na nižim visinama. Ili poznajete li bolje rješenje za penjanje?

U kategoriji Radne platforme nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, Altrex, Layher, Telesteps.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 18

Radne platforme – sigurne, bez ljuljanja, stabilne.Tko duže vremena mora raditi na visini, mora se pri tome osjećati sigurno. Radne platforme rado se primjenjuju kada se mora rukovati strojem, održavati ga ili ispitivati. U usporedbi sa stepenicama radne su platforme duže, a prije svega šire. Čak i kada se nalazite na vrtoglavim visinama, prednost je šira radna površina: djelatnici s obje noge udobno i čvrsto stoje na platformi. To je prije svega važno kada se dodatno radi s teškim i glomaznim predmetima. Za stabilnost u svakoj okolini tu su naše radne platforme s različitim oblogama postolja.Koji je pod pravi?Okolina igra važnu ulogu kod odabira poda radne platforme. Upravo kod soboslikarskih ili strojarskih radova tekućine poput boje i ulja mogu dovesti do povećane opasnosti od klizanja. Preporučujemo Vam stoga da pažljivo birate podnu oblogu svoje radne platforme. U nastavku ćemo Vam pokazati prednosti određenih varijanti.  • Sitotisak: ploča za sitotisak iznimno je robusna i može se upotrebljavati za različite vrste primjene u skladištu ili pogonu.

  • Rebrasta guma: protukliznost je zajamčena s rebrastom gumom. Također je kod brzih pokreta omogućena stabilnost s ovim materijalom.

  • Mrežaste rešetke: tekućine mogu otjecati i ne skupljaju se na površini. To smanjuje opasnost od klizanja.

  • Rebrasti aluminij: rebrasti uzorak na površini osigurava protukliznu funkciju. Aluminijska radna platforma lako se transportira zbog svoje male težine.


Koje su varijante u ponudi?Budući da želimo ispuniti ergonomske zahtjeve, s našim radnim platformama EUROKRAFT nudimo Vam modele s mogućnošću namještanja visine. Razlike u visini Vaših djelatnika mogu se tako jednostavno izjednačiti. S pomoću radnih platformi nudimo Vam, osim toga, mogućnost individualnog kombiniranja modula platformi. Uz module s penjanjem stepenicama postoje produženja platformi i kutni moduli. To Vam dopušta brzu reakciju na različite radne i prostorne zahtjeve. Ta varijanta modula posebno je prikladna za soboslikarske radove te kao platforma za montažu jer nudi posebno visoku razinu stabilnosti. Sve radne platforme postoje u različitim fiksnim visinama odnosno s mogućnošću namještanja različitih visina, širinama i dužinama prema kojima ih ovdje možete filtrirati.Savjet: prije no što se odlučite za neki proizvod iz područja tehnike za penjanje, dobro ih usporedite. Rad na platformi uvijek je sigurniji od rada na ljestvama. Za rad na većoj visini osim toga su prikladne i skele.