0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina platforme
Materijal
Radna visina
Širina platforme
Visina platforme
 

Radne platforme

U miru se pripremite. Pomoću radnih platformi možete stajati sigurno i raditi na nižim visinama. Ili poznajete li bolje rješenje za penjanje?
Pronađeno je 14 proizvoda
| | |
Novo
Aluminijska radna platforma
s mogućnošću sklapanja
Neto
2.775,- kn
Novo
Neto
561,- kn
Neto
od 9.075,- kn
Aluminijska radna platforma
s mogućnošću sklapanja, sa sigurnosnom blokadom
Neto
1.640,- kn
Neto
od 5.980,- kn
QUIPO - Modularni sustav platforme
dugačko produženje platforme
Neto
od 8.850,- kn
QUIPO - Modularni sustav platforme
kratko produženje platforme
Neto
od 5.110,- kn
Pronađeno je 14 proizvoda

Radne platforme – sigurne, bez ljuljanja, stabilne.Tko duže vremena mora raditi u visini, taj se mora pri tome osjećati sigurno. Radne platforme se rado primjenjuju kada se mora rukovati sa strojem, održavati ga ili ispitati. Radne platforme su duža i šira verzija stepenica. Čak i kada se nalazite na vrtoglavim visinama prednost je šira radna površina: djelatnici stoje s obje noge čvrsto na platformi. To je prije svega važno kada se dodatno radi s teškim i glomaznim predmetima. Za stabilnost u svakoj okolini postoje naše radne platforme s različitim oblogama postolja.Koji pod je pravi?Okolina igra važnu ulogu kod odabira poda radne platforme. Upravo kod ličilačkih ili strojarskih radova mogu tekućine poput boje i ulja dovesti do povećane opasnosti od klizanja. Preporučujemo Vam stoga da pažljivo birate Vaš pod radne platforme. U nastavku ćemo Vam pokazati prednosti određenih varijanti.  • Sitotisak: ploča za sitotisak je izrazito robusna i može se koristiti za različite vrste primjene u skladištu ili pogonu.

  • Rebrasta guma: protukliznost je zajamčena s rebrastom gumom. Također kod brzih pokreta omogućena je stabilnost s ovim materijalom.

  • Mrežaste rešetke: tekućine mogu otjecati i ne nakupljaju se na površini. To smanjuje opasnost od klizanja.

  • Rebrasti aluminij: rebrasti uzorak na površini brine za protukliznu funkciju. Radne platforme od aluminija mogu se zbog njihove težine lako transportirati.


Koje varijante su u ponudi?Budući da želimo ispuniti ergonomske zahtjeve, nudimo Vam s našim radnim platformama EUROKRAFT modele koji se mogu namještati po visini. Razlike u visini Vaših djelatnika mogu se tako jednostavno izjednačiti. Pomoću radnih platformi QUIPO nudimo Vam osim toga mogućnost individualnog kombiniranja modula platformi. Uz module s penjanjem stepenicama, postoje produženja platformi i kutni moduli. To Vam dopušta brzu reakciju na različite radne i prostorne zahtjeve. Sve radne platforme postoje u različitim fiksnim visinama odn. područjima namještanja visine, širinama i dužinama, prema kojima ih možete ovdje filtrirati.

Usporedba proizvoda