0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Isporučive boje
Materijal
 

Skladišni podesti

Želite li postojeće površine inteligentno iskoristiti? S našim skladišnim podestima to nije problem: na taj način u Vašim radioničkim halama stvarate dodatnu utovarnu površinu ili jednostavno opremate ured. Modularni sustavi ovdje skrbe za više fleksibilnosti i manje troškova. Na taj način dobivate točno onoliko prostora koliko trebate.
Pronađeno je 2 proizvoda
| | |
Skladišni podest
osnovno polje
Neto
od 21.900,- kn
Skladišni podest
dogradno polje
Neto
od 20.900,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Skladišni podesti
Pronađeno je 2 proizvoda
Skladišni podesti i platforme od čelične konstrukcije
Skladišni podesti stvaraju prostor i jamče fleksibilnost. Sustavi za prostore predstavljaju odlučujući udio inteligentnog korištenja postojećih radnih površina. Uz gotove prostore poput ureda u halama i kontejnera, platforme od čelične konstrukcije također nude bezbroj mogućnosti za praktično korištenje prostora. Pomoću skladišnih podesta stvaraju se dodatne površine za skladištenje u halama, a dodatna prednost također može biti postavljanje ureda na preglednoj visini. Odlučujuću ulogu pri odabiru skladišnog podesta igraju norme i sigurnosni propisi. S obzirom na ovu činjenicu, platforma od čelične konstrukcije uvijek predstavlja siguran i prikladan odabir. Potpornji i zasuni platformi od čelične konstrukcije sastoje se od vruće valjanog čelika (pogledajte primjerice ovaj skladišni podest). Praškasta lakiranja brinu za visok stupanj otpornosti i dugotrajnost površina kod velikih opterećenja. Posebna pozornost trebala bi se obratiti i kvaliteti podnih obloga. Standardne ploče od iverica dovoljne debljine s utorom i oprugom zajamčit će visok stupanj sigurnosti.

Modularni sustavi za veću fleksibilnost
Kako bi se u bilo koje doba mogli stvoriti fleksibilni prostorni kapaciteti, kod odabira podesta potrebno je posegnuti za sustavima s mogućnošću proširivanja. Tako se pojedini moduli prema potrebi mogu priključiti. Prednost imaju fiksno vijčano spojene konstrukcije jer se pomoću njih kompletni elementi mogu premještati u bilo koje doba, bez potrebe za dugotrajnom montažom. To je velika prednost u usporedbi s fiksno instaliranim komponentama. Sasvim novi prostori mogu se pomoću podesta stvoriti vrlo brzo i s lakoćom. Za pogone koji rade na ograničenim površinama s često promjenjivim uvjetima skladišta, modularni sustav predstavlja značajno olakšanje i jamči uštedu troškova. Optimalnim iskorištavanjem postojećih kapaciteta pomoću podesta izostat će skupocjeno čuvanje neiskorištenih površina skladišta te njihovo održavanje. Neiskorišteni se prostor na taj način smanjuje. Prikladna dodatna oprema u obliku elemenata stepenica i ograde te postaje za predaju zaokružuju modularni sustav ovih podesta. Naša internetska trgovina s ovim Vam skladišnim podestima nudi učinkovite proizvode profesionalne kvalitete.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda