Željezne poluge, poluge

Kontrolirano pucanje: Koristite željezne poluge i poluge za čavle za stvaranje poluge koja pomaže u oslobađanju posebno moćnih veza. To je moguće i s kamenim i drvenim materijalima koji se obrađuju. Čak i ako čavli ili ljepilo drže materijale zajedno, spoj možete raskinuti polugom za tren oka. Otkrijte u online trgovini kaiserkraft željezne poluge, poluge za čavle i škare za rezanje u raznim izvedbama.

U kategoriji Željezne poluge, poluge nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Željezne poluge i poluge za čavle – moć polugeŽeljezne poluge su svestrani pomoćnici koji pripadaju svakoj radionici. Kada se radi o radovima pucanja, ekološkom održavanju ili popravcima – ručni alati imaju snažan učinak podizanja uz relativno malo primjene sile. To znači da možete osloboditi čak i stabilne spojeve u tren oka.Koje vrste željeznih poluga postoje?Željezne poluge i poluge za čavle razlikuju se uglavnom po obliku njihovih krajeva. Ovisno o poluzi i radnom kutu koji Vam je potreban, možete pronaći primjerice zaobljene modele za izvlačenje kamena za popločavanje ili rad na zidu. Takozvani pajser je alat koji umjesto dlijeta ima kandžastu glavu. Koristi se kao oblik željezne poluge za čavle i uklanja vijke ili čavle iz fiksnog sidrišta.Klasična poluga sa zakrivljenim ili ravnim reznim rubom optimalno implementira polugu u odnosu na svoju duljinu. Za svestranu upotrebu u skučenim prostorima, možete naručiti varijabilne alate sa spojnom i kotrljajućom glavom. Možete postići optimalno djelovanje poluge kod željeznih poluga s okruglim ili poligonalnim profilom – jer one mogu posebno sigurno zahvatiti.Za što je prikladna željezna poluga za čavle?Koristite kliješta za uklanjanje čavala ili vijaka s raznih površina. Međutim, ako koristite željeznu polugu za čavle, štedite snagu, vrijeme i trud. To posebno vrijedi ako je spojni element i podlogu teško odvojiti. Osim toga, željezna poluga za čavle smanjuje rizik od lomljenja lomljivih ili oštećenih čavli i vijaka.Upotrijebite glavu kliješta da izvršite selektivni pritisak na glavu vijka dok ispod njega čvrsto postavljate željeznu polugu za čavle. Na taj način možete izvući čavao ili vijak iz površine uz ravnomjernu raspodjelu sile uz istovremenu zaštitu materijala.Kako se koristi željezna poluga?Izmjerite svoju snagu kada koristite željeznu polugu. To također uključuje procjenu otpora što je točnije moguće. To će spriječiti da slomljeni elementi lete uokolo. Pomične površine trebali biste popraviti škripcima ili drugim dodatnim alatima.Tražite dodatnu opremu za industrijske potrebe? Zatim pregledajte našu široku ponudu. Ako imate bilo kakvih pitanja o željeznim polugama, pajserima itd., samo nas kontaktirajte. Naš servisni tim rado će Vas osobno savjetovati.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Alati za savijanje | Pneumatski alati | Čekići | Dlijeta | Bitovi | Moment ključevi