0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Konstrukcija
Materijal
Nosivost pri 4 km/h
Promjer kotača
Širina kotača
 

Kotači

Kotač je isto kotač? Ma kakvi: bez obzira radi li se o poliamidnom kotaču, PU kotaču ili kotaču od pune gume, naplatku od čeličnog lima, poliamida ili plastike − na ovoj stranici pronaći ćete sigurno upravo one kotače koje tražite. I kada ne znate kako dalje, nazovite nas, rado ćemo Vam pomoći!
Pronađeno je 34 proizvoda
| | |
Neto
od 157,60 kn
Neto
od 137,60 kn
Neto
od 271,- kn
Tente - Poliamidni kotač, u bijeloj boji
precizni kuglični ležajevi
Neto
od 109,50 kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 100 x 40 mm
Neto
207,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 125 x 40 mm
Neto
316,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 160 x 50 mm
Neto
443,50 kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 200 x 50 mm
Neto
502,- kn
Kotač od pune gume
valjkasti ležaj
Neto
od 38,50 kn
Neto
od 101,40 kn
Novo
Neto
od 251,- kn
Novo
Neto
od 277,- kn
Neto
od 106,60 kn
Wicke - Poliamidni kotač
ojačano kućište
Neto
od 95,80 kn
Poliamidni kotač
kuglični ležaj
Neto
od 237,- kn
Poliamidni kotač
klizni ležaj
Neto
od 26,25 kn
Kotač od sivog lijeva
valjkasti ležaj
Neto
od 221,50 kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Kotači
Pronađeno je 34 proizvoda
Kotači za Vašu tvrtku
U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete velik izbor funkcionalnih kotača. Vrhunski se kotači odlikuju dobrim hodnim karakteristikama te iznimnom otpornošću na habanje i lom. K tomu jako dobro prigušuju udarce i imaju mali otpor pri kotrljanju na lošim podovima. U našoj online ponudi stoga ćete pronaći termoplastične gumene kotače s kugličnim ležajevima. Kućišta su izvedena od pocinčanog čeličnog lima i imaju dva pomična ležaja s dvostrukim kugličnim vijencem. Gume ne ostavljaju tragove i otporne su na habanje, imaju mali otpor pri kotrljanju i lako se kreću. Ti su kotači otporni na temperature od –10 °C do +70 °C.

Vrhunski kotači tvrtke KAISER+KRAFT
I pomični kotači za podna transportna sredstva dostupni su online, a imaju termoplastični gumeni kotač s kugličnim ležajem. U ponudi tvrtke KAISER+KRAFT k tomu su i kotači od poliamida s otvorom na poleđini. Otporni su na lom i habanje te se lako održavaju i kreću. Kotači su prikladni za temperature od –20 °C do +80 °C. K tomu se na internetu mogu kupiti i kotači od pune gume ili poluelastični kotači. Vrlo su mirni tijekom kretanja na tvrdim podovima i ne habaju se. Kotači od poliuretana na naplatcima od poliamida otporni su na sva ulja, masti i kemikalije. Kotači za teške terete opremljeni su oblogom od poliuretana na GG 25 naplatcima. Kotači za teške terete s protuležajem otporni su na habanje, elastični te imaju mali otpor pri kotrljanju. Pneumatski kotači s 1-dijelnim naplatkom od čeličnog lima imaju mali otpor na lošim podovima, a zbog zračne obloge štitit će i podove. Kotači od sivog lijeva imaju klizni ležaj i mogu se koristiti na temperaturama od –40 °C do +280 °C.
Usporedba proizvoda