0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Konstrukcija
Materijal
Nosivost pri 4 km/h
Promjer kotača
Širina kotača
 

Kotači

Kotač je isto kotač? Ma kakvi: bez obzira radi li se o poliamidnom kotaču, PU kotaču ili kotaču od pune gume, naplatku od čeličnog lima, poliamida ili plastike − na ovoj stranici pronaći ćete sigurno upravo one kotače koje tražite. I kada ne znate kako dalje, nazovite nas, rado ćemo Vam pomoći!
Pronađeno je 34 proizvoda
| | |
Neto
od 175,- kn
Neto
od 145,- kn
Neto
od 279,- kn
TENTE - Poliamidni kotač, u bijeloj boji
precizni kuglični ležajevi
Neto
od 119,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 100 x 40 mm
Neto
219,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 125 x 40 mm
Neto
339,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 160 x 50 mm
Neto
459,- kn
Proroll - PU kotač na aluminijskom naplatku
Ø x širina kotača 200 x 50 mm
Neto
529,- kn
Kotač od pune gume
valjkasti ležaj
Neto
od 40,90 kn
Neto
od 115,- kn
Novo
Neto
od 265,- kn
Novo
Neto
od 289,- kn
Neto
od 115,- kn
Wicke - Poliamidni kotač
ojačano kućište
Neto
od 87,90 kn
Poliamidni kotač
kuglični ležaj
Neto
od 245,- kn
Poliamidni kotač
klizni ležaj
Neto
od 27,90 kn
Kotač od sivog lijeva
valjkasti ležaj
Neto
od 229,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Kotači
Pronađeno je 34 proizvoda
Kotači za Vašu tvrtku
U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete velik izbor funkcionalnih kotača. Vrhunski se kotači odlikuju dobrim hodnim karakteristikama te iznimnom otpornošću na habanje i lom. K tomu jako dobro prigušuju udarce i imaju mali otpor pri kotrljanju na lošim podovima. U našoj online ponudi stoga ćete pronaći termoplastične gumene kotače s kugličnim ležajevima. Kućišta su izvedena od pocinčanog čeličnog lima i imaju dva pomična ležaja s dvostrukim kugličnim vijencem. Gume ne ostavljaju tragove i otporne su na habanje, imaju mali otpor pri kotrljanju i lako se kreću. Ti su kotači otporni na temperature od –10 °C do +70 °C.

Vrhunski kotači tvrtke KAISER+KRAFT
I pomični kotači za podna transportna sredstva dostupni su online, a imaju termoplastični gumeni kotač s kugličnim ležajem. U ponudi tvrtke KAISER+KRAFT k tomu su i kotači od poliamida s otvorom na poleđini. Otporni su na lom i habanje te se lako održavaju i kreću. Kotači su prikladni za temperature od –20 °C do +80 °C. K tomu se na internetu mogu kupiti i kotači od pune gume ili poluelastični kotači. Vrlo su mirni tijekom kretanja na tvrdim podovima i ne habaju se. Kotači od poliuretana na naplatcima od poliamida otporni su na sva ulja, masti i kemikalije. Kotači za teške terete opremljeni su oblogom od poliuretana na GG 25 naplatcima. Kotači za teške terete s protuležajem otporni su na habanje, elastični te imaju mali otpor pri kotrljanju. Pneumatski kotači s 1-dijelnim naplatkom od čeličnog lima imaju mali otpor na lošim podovima, a zbog zračne obloge štitit će i podove. Kotači od sivog lijeva imaju klizni ležaj i mogu se koristiti na temperaturama od –40 °C do +280 °C.
Usporedba proizvoda