Sitna oprema za teretanu

Kada na radnom mjestu budete stavili na raspolaganje koncept za tjelovježbu, možete početi s detaljima. U to se ubraja pomno odabrana sitna oprema.

U kategoriji Sitna oprema za teretanu nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VLUV, meychair ergonomics.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 41

Sitna oprema: tajni trik za tjelovježbu profesionalacaCross trenažer, višenamjenska sprava za vježbanje i traka za trčanje ubrajaju se u osnovnu opremu teretana u tvrtki ili prostora za tjelovježbu. Tko svojim djelatnicima želi ponuditi raznovrsne sportske izazove, sjetit će se i sitne opreme. Ovi neprimjetni alati neće samo podići tjelovježbu na višu razinu, već često predstavljaju više sprava za treniranje u jednom.Naravno da je naša sitna oprema za tjelovježbu savršena i za kućni ured – jednostavno je isprobajte!
Što je sitna oprema za tjelovježbu?Većina proizvoda koji se danas ubrajaju u sitnu opremu za tjelovježbu odavno su nam poznati sa sata tjelesnog: vijače i medicinke, podne prostirke i sprave za ravnotežu postoje već dugi niz godina.Za to postoji dobar razlog: povoljne su, ne zauzimaju puno prostora i dijelom imaju ogroman učinak. Moderna teretana neće obuhvaćati samo klasične proizvode, već će svoju ponudu proširiti primjerice za sljedeće:  • Male bučice kao što su podesive bučice, girje, gimnastičke bučice, kratke bučice za funkcionalni trening snage

  • Trake s otporom za funkcionalne vježbe i vježbe povlačenja kao što su trake spojene u petlji ili gume za vježbanje

  • Podloge za jogu ili valjci od pjenastog materijala za vježbe rasterećenja i veću mobilnostKako mogu primijeniti sitnu opremu za sport na radnom mjestu?Dok ćete sprave za teretanu poput cross trenažera ili traka za trčanje morati nabaviti samo jedanput te ćete ih moći staviti na raspolaganje svim djelatnicima, kod sitne opreme trebate nekoliko kompleta – primjerice kako biste savršeno opremili grupu za pilates tijekom pauze za ručak.Osim toga, brojne varijante podložne su većem trošenju. Tako primjerice trake za vježbanje s vremenom postaju manje elastične i moraju se zamijeniti. Kod bučica je važno da ponudite više kategorija težine. Najbolje je da nabavite komplete bučica za prave dizače utega, a lakše bučice za tjelovježbu s težinom od 0,5 do 4 kg za aerobik i vježbe s vlastitom težinom.Svaka oprema za vježbanje koja prolazi kroz nekoliko ruku tijekom treninga koji potiču znojenje mora se između toga temeljito dezinficirati. Za to u teretani moraju postojati i upute za korištenje i odgovarajuća dodatna oprema za čišćenje.A na kraju biste trebali imati na umu da sport krije opasnosti od ozljeda i nezgoda Vaših djelatnika. Važno je da etablirate odgovarajuće pravne okvirne uvjete i da svoje djelatnike podučite o vlastitoj odgovornosti pri rukovanju sitnom opremom, dodatnom opremom za teretanu i spravama za teretanu.