Sustavi za radna mjesta

Naravno da ćete svako radno mjesto urediti sustavno – inače nećete moći ništa proizvesti, popraviti niti napraviti. No sustavi za radna mjesta razmišljaju i korak dalje. O Vašem budućem uspjehu!

U kategoriji Sustavi za radna mjesta nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Treston, RAU, eurokraft basic, eurokraft pro, LISTA.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 21

Sustavi za radna mjesta u industriji i pogon: dobro došli u svoj posao iz snova!Život ne ispunjava želje – ali dobro radno mjesto da. Sustavi za radna mjesta pružaju maksimalnu prilagodljivost i individualizaciju. Pronađite razne vrste radnih stolova u skladu sa svojim zahtjevima i neka svaki radni dan postane danom na poslu iz snova. No ne radi se samo o snovima, nego i o zdravlju: ergonomsko radno mjesto znači da se radno mjesto optimalno prilagođava potrebama djelatnika te da čak niti pri dugotrajnijim, jednoličnim poslovima nema opasnosti po zdravlje djelatnika (npr. zbog pogrešnog držanja ili lošeg svjetla).
Po čemu se razlikuje sustav za radno mjesto od običnog radnog stola?Sustavi za radna mjesta prilagodljivi su radni stolovi koje možete lako proširiti, prenamijeniti, iznova sastaviti ili optimirati. To, primjerice, možete učiniti s pomoću zakretnih krakova, kutija za odlaganje, polica za odlaganje ili rupičastih stijenki. Sav potreban materijal u vidnom je polju i nadohvat korisnika. Druge su dopune svjetiljke za radna mjesta za optimalnu osvijetljenost na radnoj površini.Uski radni stolovi s mogućnošću namještanja visine, stolna kolica ili modularni osnovni stolovi jednim se potezom mogu sastaviti u radno mjesto u radionici ili proizvodnji gdje ćete raditi brže i ergonomičnije.Ako dođe do promjene proizvoda ili procesa, sustave za radna mjesta možete odmah i bez dugačkog prekida rada prilagoditi novim procesima. Zato su sustavi za radna mjesta namještaj koji prati dinamiku, promjenu i digitalizaciju karakteristične za industriju i zanat.Mi imamo industrijske sustave za radna mjesta različitih proizvođača, a njihova je montaža jednostavna je i brza.
Što moraju moći sustavi za radna mjesta? Ključna je prava radna visina!Osim fleksibilnosti procesa, zdravlje djelatnika ključno je za sustave za radna mjesta. Mogućnost namještanja visine postala je jedan od najvažnijih aspekata u cjelokupnoj izradi namještaja – bilo da je riječ o radnim stolovima, radnim stolicama ili pak transportnim uređajima i kolicima. Misao vodilja prilikom odabira glasi: djelatnik treba svaki zahvat moći obaviti u zdravom položaju dobrom za tijelo.Prava radna visina najčešće je u visini lakata ili malo ispod toga. Previsoko namješteni stol često uzrokuje bolove u vratu i ramenima. Prenisko namješteni stol uzrokuje bolove u leđima. Stolovi s mogućnošću električnog namještanja visine omogućavaju brzo i jednostavno prilagođavanje radne visine različitim zadacima i korisnicima.To geslo za zdravlje djelatnika nije samo sebi svrha: ergonomska proizvodna i radna mjesta smanjuju broj bolovanja i zdravstvene troškove, a povećavaju produktivnost i osiguravaju veću učinkovitost.
Prostirke za sprečavanje umora za stojeća radna mjestaDugotrajan rad u stojećem položaju dovest će do prekomjernog opterećenja leđa, a zatim i umaranja – koncentracija će popustiti i dovest će do veće stope pogrešaka. Pomoći mogu prostirke za sprečavanje umora. One smanjuju pritisak na stopala, zglobove i kralježnicu te pomažu u poboljšanju prokrvljenosti. Prikladne su za radna mjesta na kojima se ne upotrebljava radna okretna stolica. Za radna mjesta ESD također nudimo odgovarajuća rješenja!
Gdje su sustavi za radna mjesta potrebni u industriji i pogonu?Naši kvalitetni sustavi za radna mjesta upotrebljavaju se u cijeloj tvrtki – svugdje gdje jednim potezom treba obaviti više od jednih zadataka. Zato radni stolovi služe kao:  1. radni stol

  2. stol za pakiranje i stanica za komisioniranje

  3. instant laboratorij za izravnu kontrolu kvalitete

  4. proizvodna traka

  5. pojedinačno radno mjesto ili montažna linijaSustavi za radna mjesta kao radna mjesta ESDMorate zaštititi dragocjene komponente od opasnosti od elektrostatičkog naboja? Onda svakako trebate radno mjesto ESD. Mi Vam nudimo sve od jednostavnih stolova s vodljivom radnom pločom pa do kompletnih sustava kod kojih su svi čelični dijelovi premazani poluvodljivim lakom i kod kojih se upotrebljavaju drugi uređaji za uzemljenje kao npr. kabeli za uzemljenje, narukvice itd.
Kako realizirati individualna rješenja s pomoću sustava za radna mjesta?Ovo je naš najbolji savjet: sve što nije radni stol treba montirati na kotače. Mrežasta kolica, kolica s policama, radni stolac i sl. dijelovi su sustava za radna mjesta. Dodatna oprema poput zakretnih krakova za držače za tablete i monitore također povećava fleksibilnost.Odgovore na najvažnija pitanja o nabavi dat će Vam trenutni (proizvodni) procesi kao i Vaši djelatnici koji ih obavljaju. Svakako se raspitajte o potrebama te provedite vlastitu analizu stvarnog stanja u proizvodnji ili izradi. Zahvaljujući tim opažanjima saznat ćete kako možete optimirati svoje procese, gdje zapinju i gdje sustav nema potrebe dirati.Općenito gledano sva kruta, stara i neergonomska radna mjesta trebali biste malo po malo zamijeniti suvremenim sustavima za radna mjesta. Iako se početna investicija čini visokom, ona će se višestruko isplatiti u srednjem ili dužem roku. To ćemo Vam rado i osobno izračunati – samo nam se obratite!