Kolica s kutijom, kontejneri s kotačima

Praktično rješenje za transport: bez pomičnih okvira teško je zamisliti logistiku u pogonu. Njima ćete bez napora transportirati malu i srednje veliku robu. Od kolica s košarom od žičane mreže preko pomičnih okvira s mogućnošću zaključavanja pa sve do kolica za pakete s preklopivom uzdužnom stijenkom: tvrtka kaiserkraft nudi Vam razne varijante.

U kategoriji Kolica s kutijom, kontejneri s kotačima nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Gmöhling, ZARGES, HelgeNyberg, eurokraft basic, Kongamek, PRESTAR.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 168

Kolica: praktična pomagala za skladište i transportPomični nosači tereta olakšavaju logistiku u Vašem poduzeću. Naime, pomičnim okvirom možete transportirati robu bez velikog napora od točke A do točke B. U našoj online trgovini za Vas smo pripremili razne izvedbe. Tako ćete sigurno pronaći odgovarajuća pomagala za svoj pogon.Pomični okvir s bočnom rešetkom pomaže u efikasnom utovaru robe u teretno vozilo i olakšava protok robe. S druge strane, kolicima za pakete transportirat ćete manju robu unutar poduzeća. U kolicima s kutijom s mogućnošću zaključavanja možete lako prevoziti materijal ili alat do željenog mjesta primjene i istovremeno sigurno skladištiti.Kolica za različite namjeneVažni kriteriji pri odabiru pomičnog okvira su površina za odlaganje, materijal i nosivost. Pokazat ćemo Vam različite vrste kolica s kutijom i kolica za pakete te za koje su namjene ona prikladna.  • Aluminijska kolica s kutijom: ona su otporna na koroziju, neutralnog su mirisa i lako se čiste. Ovi dugovječni modeli k tomu su izrazito lagani i imaju volumen do 1050 litara – za učinkovit transport robe.

  • Kolica s električnim pogonom: oni su prikladni kada treba pomicati teže predmete. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručkama i jednostavnom upravljanju njima ćete rukovati bez ikakvog umaranja.

  • Kolica za pakete: specijalni pomični okviri prikladni su za male ili velike pakete u skladištu. Kod brojnih modela obje se uzdužne stijenke mogu skinuti. Time se olakšavaju utovar i istovar. Osim toga, kolica za pakete udobno ćete pomicati zahvaljujući fiksno zavarenim drškama za guranje te okretnim i fiksnim kotačima.

  • Pomični okviri s mogućnošću zaključavanja: sa stijenkama od MDF ploča prikladni su za zbrinjavanje robe. Zahvaljujući poklopcu s mogućnošću zaključavanja ova kolica s kutijom možete upotrebljavati i za sigurno međuskladištenje – praktična dopuna skladišne opreme.


Bilo kolica s kutijom i velikim volumenom ili pomični okvir s mogućnošću zaključavanja: svi se modeli u našoj online trgovini kreću po transportnim kotačima otpornima na habanje. Tako će se kotrljati po podovima Vašeg poduzeća bez ostavljanja tragova i kada prenose teške terete.Imate li pitanja o našim pomičnim okvirima ili želite savjetovanje? Obratite nam se. Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći u izboru.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Navozni klinovi | Aluminijske kutije | Ručni podizni viličari | Teleskopski utovarivači | Kolica za prijevoz vreća | Ljepljive etikete