Marka
Visina [mm]
740
740
1930
1930
-
Širina [mm]
460
460
2400
2400
-

Kolica s kutijom, kontejneri s kotačima

Tražite najbolje rješenje za jednostavan i praktičan transport malih stvari? Našli ste ga! Nudimo Vam brojna različita kolica s kutijama − od košare od žičane mreže ili žičanih kolica s kutijom pa do limenih kolica s kutijom s mogućnošću zaključavanja s preklopnom uzdužnom stijenkom. Odaberite prikladna pomagala za transport glede primjene, nosivosti i prostornosti.

U kategoriji Kolica s kutijom, kontejneri s kotačima nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Gmöhling, HelgeNyberg, Kongamek, ZARGES, EUROKRAFTbasic, QUIPO, PRESTAR.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 166
Prikaz:

Let it roll! Kolica s kutijom koja nose tereteBez naših mobilnih svestranih talenata teško je zamisliti logistiku u pogonu: kolica sa žičanom rešetkom, prodajni kontejner, logistička kutija, pomični okvir – za svako moguće područje primjene tvrtka KAISER+KRAFT nudi Vam prikladan mobilni nosač tereta. A kao i kod svih proizvoda iz našeg asortimana, i kod transportnih kolica izvedba, materijal i veličina imaju svoju svrhu. I viši cilj: maksimalnu korist za poduzeće i osoblje.Klinički čisto ili robusno za velike stvari? Kolica s kutijom za svaku potrebuMorate li ispunjavati higijenske standarde? Aluminijska kolica s kutijom otporna su na koroziju, neutralnog su mirisa i lako se čiste. Uz otklopive bočne stijenke utovar i istovar ne predstavljaju nikakav problem, a volumen i do 1050 litara itekako osigurava dovoljno prostora. Ili možda tražite praktični transportni uređaj za otpremu? A da probate s kolicima za komisioniranje s mrežastim stijenkama? Ovako izgleda učinkoviti protok materijala: istovremeno je brz, okretan i opteretiv zahvaljujući stabilnoj konstrukciji od čeličnih cijevi na po dva okretna i fiksna kotača od polipropilena. Pritom ne morate nipošto brinuti o svojim podovima jer pomični okviri iz naše internetske trgovine na transportnim kotačima otpornim na trošenje ne ostavljaju tragove ni pod velikim teretima.Kad smo već kod težine: teških stvari u pogonu zna biti, a mi i tu imamo ponudu za Vas. Robusna kolica s kutijom konstruirana od kutnog čelika sa stijenkama od MDF ploča izuzetno su prikladna za zbrinjavanje. Nosivost i do 500 kg solidna je ponuda i za međuskladištenje, osobito ako Vam kod uređenja skladišta uzmanjka skladišnog prostora. A ako nešto treba ukloniti odmah, imamo velik asortiman kanti za otpad.Poklopac dolazi kao točka na »i«. Ili vam je draže bez njega?Sigurnost na prvom mjestu – kako bi transportirana roba u našim kolicima s kutijom bila na sigurnom, kolica se nude i s poklopcem s mogućnošću zaključavanja. Provucite lokot kroz ušice i to je to. Posve je drugačija situacija ako želite lagani pristup transportiranoj robi ili želite mrežasta kolica upotrijebiti za prezentaciju robe. S otklopivim stijenkama ili bočno otvorena, beskrajan izbor naših svestrano upotrebljivih transportnih pomagala i ovdje će ispuniti sve Vaše želje. A ako ih ipak bude još? Obratite nam se i rado ćemo Vam dati ponudu.