Vješalice

Sve je u detaljima! To nije jedini razlog zašto nikako ne biste smjeli podcjenjivati Vaš garderobni prostor jer je to često prva stvar koju posjetitelji, kupci i gosti zamijete u Vašoj tvrtki. Dobro je da ovdje možete pronaći široku paletu raznih garderoba.

U kategoriji Vješalice nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Wolf.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 81

Vješalice: sklonište za odjeću i izraz dobrodošliceMjesto za kaput, šešir i kišobran, ali i radnu odjeću: vješalice su neizostavan dio dobro osmišljenog uređenja pogona. Osim toga one su i izraz dobrodošlice posjetiteljima i poslovnim partnerima jer im pokazuju da se trudite oko svakog detalja uspješnog boravka.Gdje i koju vješalicu odabrati?Naš asortiman vješalica raznovrstan je baš kao i zahtjevi koje mora ispuniti spremište za odjeću u pogonu.  • Klasični garderobni stalci dobar su izbor za uštedu prostora, a mogu se postaviti fleksibilno i tako da izgledaju impresivno. Prikladni su za čekaonice, urede u koje dolaze klijenti ili konferencijske prostorije.

  • Zidne vješalice s vješalicama za odjeću i policama za šešire ne zauzimaju korisno mjesto, a uvijek izgledaju uredno. Prikladne su za kutove za garderobu u uredu koji služe kao stalno mjesto za odlaganje jakni i kaputa.

  • Garderobne letve i zidne vješalice s kukama svoje prednosti pokazuju u uređenju društvenih prostorija i u svlačionici za djelatnike. Svaki djelatnik ima svoju kuku, a najbolje ju je postaviti iznad garderobne klupe. Dvostruke izvedbe tako osiguravaju dobro čuvanje zaštitne kacige i radne jakne.

  • Mobilni stalci za odjeću i redni garderobni stalci neizostavni su dijelovi seminara, kongresa i velikih priredbi. Idealno je ako za garderobu zadužite odgovornog djelatnika i koristite brendirani sustav.

  • Uz garderobu za čiste prostore ispunit ćete visoke zahtjeve za to osjetljivo radno područje.


Na koju visinu treba montirati vješalice?Iako postoje različite visine ljudi, vješalicu nikada ne biste trebali montirati prenisko. Tako se niti duža odjeća neće zgužvati. U pravilu idealan kompromis čine visine između 1,80 i 1,90 metara.Kako se vješa koja odjeća?Posve je svejedno želite li objesiti fine kapute ili intenzivno korištenu radnu odjeću: svi tekstilni proizvodi trebaju prostor za prozračivanje i sušenje. Zato u garderobi nikada ne biste trebali škrtariti na metrima. Kaputi i jakne zaslužuju vješalicu jer se ti materijali u protivnom mogu razvući. Robusnu radnu odjeću treba objesiti na kuku tako da se dva odjevna predmeta ne preklapaju.Rado ćemo Vam biti pri ruci i kod drugih neizostavnih detalja kao što su ormari i pretinci sa zaključavanjem. Pogledajte našu ponudu ili nam se obratite.