0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Ograđivanje i označavanje

Označite, zaštitite ili odvojite opasna područja, prometne putove i radna područja. Time ćete pridonijeti sigurnosti na cjelokupnom pogonskom području.
Kategorije naših proizvoda
Boja za označavanje
Jednostavno uzmite boju ili raspršivač i kolica za označavanje i krenite: jedan ...
Kabelski mostovi
Možete ih pronaći na gradilištima, u koncertnim dvoranama i u industrijskim ...
Odbojna zaštita, elementi za zaštitu od sudaranja
Bolja preglednost i sigurnost na radu: zahvaljujući odbojnoj zaštiti i ...
Odbojni stupovi, stupovi za ograđivanje
Odbojni stupovi upozoravaju, odbojni stupovi štite, odbojni stupovi su ...
Oznake, naljepnice
Profesionalnim oznakama i naljepnicama možete izvesti potrebne oznake odnosno ...
Pomična ograda
Elementi za ograđivanje daju dodatnu sigurnost. Zbog intenzivnih signalnih boja ...
Rampe
Rampe i cestovne rampe osiguravaju bolju preglednost unutar tvrtke ili na javnim ...
Trake za ograđivanje
Crvenobijela. Crnožuta. Ne pričamo o pomfritu ni o nogometnom klubu Borussia ...
Trake za ograđivanje prostora
Želite li brzo i nakratko ograditi neki dio ili usmjeriti protok posjetitelja u ...
Uspornici za kolnik
Uspornici za kolnik daju veću sigurnost na svim prometnim putovima: uspornici za ...

Blokade i oznake – ovo je pravi put!Pozor! Stop! Ovo je pravi put! Mogli biste svojim djelatnicima i posjetiteljima pokušati riječima prenijeti sva pravila o ponašanju za sigurnost i besprijekoran tijek rada. Ili biste se mogli pouzdati u jednoznačnu vizualnu snagu blokada i oznaka. One naposljetku šalju puno jasnije signale no što bi to riječi ikad mogle.U kojim su područjima pogona blokade i oznake neizostavne?Načelno u svima. Dakle, na svim mjestima na kojima se susreću ljudi, strojevi i rad važna je blokada ili oznaka. Svaki put kada usmjeravate, vodite, osiguravate ili obavještavate osobe ili radne tijekove, činite to najprije s pomoću ovih vizualnih sredstava. I to se zaista odnosi na cjelokupno područje proizvoda Pogon:  • U skladišnim ili transportnim zonama blokade i oznake reguliraju sigurni prolazak pješaka, transportnih vozila i skladišnih prostora.


  • Na posjedu tvrtke ograničit ćete pristup, regulirati promet i bez riječi upućivati na parkirališta koja odgovaraju Vašim zahtjevima s pomoću uspornika za kolnike, rampi i boje za označavanje.


  • U zgradi će se za usmjeravanje posjetitelja i djelatnika pobrinuti natpisi na vratima i drugi natpisi.


  • Čak su i u uredu te u cjelokupnoj logistici naljepnice i slični proizvodi najjednostavniji način za pronalazak odgovarajućih proizvoda i njihov siguran transport od točke A do točke B.Prije svega je važno da redovito zamjenjujete oznake i blokade – posebice nakon zime. To će se uvelike odraziti na Vaš reprezentativni učinak te će k tomu osigurati da signali uvijek budu vrlo dobro vidljivi i lako razumljivi.Koje su idealne vrste blokada i oznaka?Bez obzira na to o kojem je području pogona riječ: tijekom blokiranja odnosno označavanja uvijek je važno koji se od četiriju čimbenika (usmjeravanje, vođenje, osiguravanje ili informiranje) nalazi u prvom planu. A tijekom provođenja dakako postoji idealna vrijednost: čim su znakovi ili napomene međusobno proturječni, možda ste malo pretjerali s njihovom količinom.Na svim mjestima na kojima bi moglo doći do sigurnosnog rizika neizostavne su oznake odnosno odgovarajući proizvodi:  • Zahvaljujući kabelskim mostovima spriječit ćete neželjeno spoticanje i izbjeći oštećivanje uređaja tijekom prelaska vozilima preko kabela. Istovremeno ćete vozačima ili pješacima dati do znanja da trebaju paziti kamo hodaju.


  • Odbojna zaštita važna je na svim onim mjestima na kojima bi sudari mogli imati posljedice za strojeve, opremu, ljude i vozila.


  • Jedan od najnovijih proizvoda na tržištu jest fleksibilna odbojna zaštita koja se nakon sudara ponovno vraća u svoj prvobitni položaj i tako značajno smanjuje troškove održavanja za sigurnosne sustave.Uostalom: s blokadama ili oznakama u crveno-bijeloj boji signalizirat ćete privremena opasna mjesta, a s proizvodom u žuto-crnoj boji trajno ćete osigurati opasna mjesta.Koji su propisi u vezi s blokadama i oznakama važeći?I za poslodavca je

sigurnost na radu s pomoću blokada i oznaka

na samom vrhu popisa relevantnih propisa. U njih se ponajprije ubrajaju Zakon o cestovnom prometu i Zakon o radnim mjestima, koji također u obzir uzimaju važne sigurnosne oznake. Najbolje bi bilo kada biste se prije kupnje ovdje iznova temeljito informirali o tome što još nedostaje u Vašim zalihama.Kako Vam možemo pomoći?Od jednostavnog stolnog stalka do inteligentnog sustava za odbojnu zaštitu: mi smo pravi kontaktni partner za sva pitanja u vezi s blokadama i oznakama. Osim elemenata koji se mogu fiksno montirati, također Vam nudimo velik izbor samo privremeno primjenjivih traka za upozoravanje i ograđivanje.


Stupite u kontakt s nama i ubuduće bez puno riječi pokažite koji je najsigurniji put u Vašem pogonu.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda