Radne jakne

Radne jakne su samo dio radne odjeće kao i svaka druga? Sasvim netočno. Kada prvi put obučete profesionalni model, odmah ćete shvatiti na što mislimo. Testirajte radne jakne za zimu, jesen i sva godišnja doba u radionici i industriji kod nas u dućanu!

U kategoriji Radne jakne nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Leipold+Döhle.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost

Radne jakne: Ne dopustite da Vas vrijeme spriječi u posluNa temperaturama ispod nule, kiši ili vjetru: svakodnevni heroji uvijek moraju na posao. S radnim jaknama za zimu, u signalnim bojama ili kao zaštita od topline i vjetra, dobro ste zaštićeni od svih temperatura. Na što još trebate obratiti pozornost? Naravno na savršeno pristajanje!
Što čini profesionalne radne jakne?Maksimalna izvedba uz visoku udobnost nošenja: radne jakne nisu samo jedan od najvažnijih elemenata dobre radne odjeće na otvorenom. Bilo da se radi o laganim radnim jaknama, toplim muškim radnim jaknama za zimu ili softshell radnim jaknama za prijelaz između godišnjih doba, uvijek obratite pozornost na: • Materijale otporne na vjetar, vodu odnosno toplinu

 • Robusnu i izdržljivu izradu

 • Prozračnu udobnost nošenja

 • Pojačane šavove i patentne zatvarače

 • Optimalno pristajanje uz udobnost

 • Puno džepova za potrepštine za rad

 • Eventualno reflektore i/ili signalne boje

 • Detalje za grijanje kao što su otvori za palac ili podstavaKoja je radna jakna prikladna za koje područje primjene?Radne jakne u narančastoj boji, radne jakne u plavoj, radne jakne u crnoj ili zelenoj boji? Shema boja nije modni odabir, već pitanje sigurnosti, vidljivosti i posla: • Zaštitne jakne u narančastoj boji neophodne su za vidljivost na otvorenom – bilo na cesti, na asfaltu ili bilo kojem drugom terenu gdje se susreću ljudi i strojevi.

 • Radne jakne u žutoj boji s reflektirajućim elementima također doprinose većoj sigurnosti, primjerice za spasioce ili majstore pod zemljom.

 • Ogrtači za zaštitu od topline i vatrootporne jakne odlučujući su za svako zanimanje u kojem je vatra glavni alat ili opasnost. To se odnosi na osobe koje lijevaju čelik jednako kao i na zavarivače.

 • Softshell radne jakne u plavoj, zelenoj ili crnoj boji dio su svakodnevnog života vrtlara i radnika na uređenju krajobraza, šumskih radnika ili drugih radnika koji žele raditi na otvorenom uz maksimalnu slobodu kretanja. Prava boja ovisi o profesionalnoj tradiciji i korporativnom dizajnu poduzeća.Plaća li poslodavac radne jakne?Ako je radna jakna dio zakonskih propisa o zaštiti na radu, poslodavac mora snositi troškove. Nabava preko poduzeća, osim što je zakonski obvezna, također je i isplativa: dobro zaštićeni zaposlenici manje su bolesni i osjećaju se ugodnije na poslu.Ako troškove ne pokriva poslodavac, radna jakna se može navesti u poreznoj prijavi. Naravno, to se odnosi i na radne hlače te na radne cipele, radne rukavice i drugu osobnu zaštitnu opremu.Kada je u pitanju zaštita na radu, treba uzeti u obzir mnogo više. Zato smo sastavili nekoliko vodiča:

Kod individualnih pitanja o nabavi Vaše radne odjeće i radnih jakni tu smo osobno za Vas. Stupite s nama u kontakt.