VIOLA

Stražnja stijenka i nastavak za pult iz serije VIOLA
Serija uredskog namještaja Viola pogodna je prije svega za prostore prijema i predsoblja u kojima ima puno posjetitelja. Stražnja stijenka i nastavak za pult nude privatnost i stvaraju ukupan dojam urednosti.

Vrsta proizvoda
Održivost
Visina [mm]
350
350
2004
2004
-
Relevantno
Količina proizvoda: 24
Sa serijom uredskog namještaja Viola pisaći će stol postati pult
Serija uredskog namještaja Viola nudi pisaće stolove i stolove slobodnog oblika uključujući ploče za povezivanje i dogradne stolove. Radni stolovi koji su dostupni u pet različitih varijanti u bilo kojem se trenutku mogu pretvoriti u radni stol s pultom. Stoga ova serija spada u grupu VARIETY koja slovi za raznolikost i sposobnost kombiniranja. Za svaku dimenziju stola iz serije uredskog namještaja Viola dodatno Vam se nudi odgovarajuća stražnja stijenka pisaćeg stola i odgovarajući nastavak za pult. Takvi pisaći stolovi s pultom preporučljivi su u predsobljima s čestim posjetima kupaca. Stoga liječničke ordinacije, odvjetnički uredi, državni uredi i poduzeća s odjelom za skrb o kupcima na licu mjesta posegnuti za serijom uredskog namještaja Viola i njezinim nastavcima za pultove. Nastavak za pult uz zaštitu pogleda i privatnosti nudi i dodatni prostor za pohranu za Vaše zaposlenike. Pod dodatnom opremom pronaći ćete opcijski dostupno kabelsko korito. Serija uredskog namještaja Viola uz pisaće stolove s mogućnošću namještanja visine nudi i pokretni ladičar te stojeći ladičar koji se može postaviti bilo pokraj ili ispod stola. Kada se postavi pokraj stola, stojeći ladičar može služiti i kao proširenje radnog stola. Pod dodatnom opremom opcijski možete pronaći ukošene police i pregrade kojima možete ostvariti bolju podjelu ladica u ladičaru.

Serija uredskog namještaja Viola – elementi ormara u sedam izvedbi
Serija uredskog namještaja Viola također nudi dovoljno prostora za pohranu u obliku ormara i regala. Serija VARIETY sadrži sedam različitih elemenata ormara koji uredski namještaj mogu učiniti fleksibilnim i individualnim. Ormari s rolo vratima mogu se povezati s kombinacijama ormara i regala, ormarima s krilnim vratima, ormarima s pregibnim vratima i jednostavnim regalima. Vrata ormara opremljena su elegantnim prihvatnim šipkama. Vaš ured rast će zajedno s Vašim zahtjevima i stalnim kupcima zahvaljujući seriji Viola – a Vi možete optimalno reagirati na prevladavajuća svojstva prostora. Kod planiranog kompletnog uređenja može Vam pomoći naša CAD usluga planiranja. Uredski namještaj Viola potječe iz odgovornog gospodarenja šumama, a dodijeljena mu je i FSC oznaka. Serija uredskog namještaja k tomu se ističe svojom dugotrajnošću i kvalitetom. Boje u trendu, svijetlosiva i imitacija bukve, sastavni su dio ponude uredskog namještaja Viola. Pokretni ladičari isporučuju se montirani s priloženim ručicama i kotačima. Sav ostali uredski namještaj isporučuje se u dijelovima. Po potrebi Vam na raspolaganju stoji i naša profesionalna usluga montaže.