Pokretni ladičari, stojeći ladičari

Mali, kompaktni i praktični: pokretni ladičari donose slobodu na kotačima. Na taj se način ovaj pametni komad namještaja uvijek može nalaziti ondje gdje Vam je potreban. Međutim, pokretni ladičari ne osiguravaju samo veću razinu prilagodljivosti, već također osiguravaju red. Osim toga su sve, samo ne jednolični − nudimo ih u različitim vrstama materijala i u raznim varijantama boja.

U kategoriji Pokretni ladičari, stojeći ladičari nudimo Vam proizvode sljedećih marki: BISLEY, mauser, eurokraft pro, eurokraft basic, Paperflow, RAU.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 177

Mobilnost, fleksibilnost i dovoljna količina prostora: pokretni ladičariOd toga će brojna srca zakucati još brže: međusobno neovisan ovjes, dublje smješten, s velikom količinom prostora za kompaktnu izvedbu. Varijabilna podjela prostora, dodatno i dostupnost u brojnim bojama, dakako s centralnim zaključavanjem: s ladičarom za pisaći stol svaki će ured voziti bolje.Parkirani najčešće ispod pisaćeg stola, pokretni ladičari tvrtke kaiserkraft držat će sve nadohvat ruke što Vam je potrebno u radnoj svakodnevici – a tako će površina pisaćeg stola ostati uredna. Ladica za potrepštine čuvat će pisaći pribor i manje uredske potrepštine kao dobro sortirano skladište. A do četiri ladice za materijal nude dovoljno prostora za individualne potrebe, od uređaja za etiketiranje preko džepa za slanje pa sve do elementa za vješanje registratora. Želite zaštititi osjetljive podatke? Nema problema. Izvucite ključ i stvar je riješena.Od pokretnog ladičara do kompletne uredske opremePotrebno Vam je restrukturiranje ili kratkotrajna promjena radnog mjesta u uredu? S pokretnim ladičarima to neće biti nikakav problem. A raznovrsnost materijala, boja ili dekorativnih elemenata omogućuje integraciju u gotovo svaki dizajn ureda. Jednostavno naručite, montirajte kotače i ručke, i gotovo. U cijenu su uračunate i tri godine jamstva.Pisaći stol, uredska stolica, pokretni ladičar – ovaj osnovni trojac predstavlja samo početak. U online trgovini tvrtke kaiserkraft pronaći ćete sve što je Vašem uredu potrebno, od uredskog namještaja do kompletne uredske opreme. Činjenica da pri tome nudimo samo visokokvalitetne proizvode renomiranih marki sama je po sebi razumljiva. A to je posebice točno kada je riječ o svim tehničkim pomagalima iz uredske svakodnevice koji Vašim djelatnicima olakšavaju rad.Ponovno je došlo vrijeme za čišćenje ormara? S pomoću uništavača dokumenata marke HSM, Ideal ili Shredcat ništa Vam neće uništiti entuzijazam. Zub vremena nagriza važne dokumente? Uređaji za plastificiranje marke GBC ili Leitz ogrnut će Vaše papire u zaštitne folije. No kamo samo odložiti sve te silne uređaje? Naše pitanje glasi: »Zašto se ne biste odlučili za stojeći ladičar?« U njegovoj se unutrašnjosti nalazi golema količina prostora za pohranu, baš kao kod njegova pokretnog blizanca, a k tomu i dovoljno prostora za sve praktične naprave – zbog čega će rad biti itekako jednostavan. Kao što i sami vidite, prštimo od ideja. Je li Vam potrebno savjetovanje pri planiranju Vašeg ureda? Jednostavno razgovarajte s nama. S radošću ćemo Vam pomoći.