Asortimani s DIN i normiranim dijelovima

Dobro sortiranje pola je motivacije: u kutijama za asortiman za DIN dijelove najvažniji mali dijelovi ostaju nadohvat ruke za montažu, popravak i radionicu. Od vijaka preko tipli i spojnica pa sve do brtvi – uz asortiman normiranih dijelova iz online trgovine tvrtke kaiserkraft uvijek ćete pri ruci imati odgovarajuće dijelove sukladne s normama DIN.

U kategoriji Asortimani s DIN i normiranim dijelovima nudimo Vam proizvode sljedećih marki: KS Tools.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Dužina [mm]
150
150
150
150
-
Relevantno
Količina proizvoda: 17

DIN dijelovi i normirani dijelovi: jednim potezom do prave dodatne opremeBez njih se industrija i zanat ne mogu ni zamisliti: DIN dijelovi i normirani dijelovi. U kutijama za asortiman pregledno ćete pospremiti male dijelove. Tako će spojni elementi, brtve i druga neizostavna dodatna oprema uvijek biti nadohvat ruke.Što su normirani dijelovi?DIN dijelovi i normirani dijelovi svojim oblikom, izvedbom i upotrebljivošću ispunjavaju određene norme. U to se ubrajaju tipični opskrbni proizvodi koji se stalno upotrebljavaju u industriji i zanatu, poput tipli i čavala. Isto bi tako uvijek trebale biti pri ruci i sve vrste brtvi, vijaka ili opruga. Pojedinačna nabava tih dijelova ne isplati se – osobito kad su Vam potrebne različite veličine ili izvedbe iste dodatne opreme.Prednosti asortimana DIN dijelova i normiranih dijelovaAsortimani normiranih dijelova ekonomičniji su u odnosu na pojedinačnu nabavu. Zahvaljujući velikom broju dijelova i širini asortimana osigurat ćete neometan rad. Ako se neki normirani dio ošteti, u kutiji za asortiman odmah ćete pronaći zamjenu. Zato je od velike važnosti pažljivo stvaranje zaliha kako bi se spriječila svaka vrsta praznog hoda uslijed nedostatka dodatne opreme.Svaki komplet dolazi u preglednoj plastičnoj kutiji. U njoj ćete pronaći različite veličine određene kategorije proizvoda – sortirane po bojama. Pitate se gdje trebate skladištiti kutije dok Vam nisu potrebne? Bez problema se mogu slagati jedne na druge, pa im nije potrebno puno prostora.Trebate određeni mali dio za upotrebu s ručnim alatima? Slobodno nam se obratite – naša ljubazna služba za korisnike rado će Vam pomoći.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Naprave za podizanje | Elementi za zaštitu kutova | Prostirke za radna mjesta | Pomagala za podizanje | Nosači | Stezne folije