Stijenke za moderiranje

One su pravo središte brojnih razgovora: stijenke za moderiranje. Bez obzira radi li se o opuštenom brainstormingu ili interaktivnom predavanju: stijenke za moderiranje pomažu Vam pri skupljanju ideja, misli i činjenica te pronalasku najboljeg rješenja zajedno u grupi. Tako posao postaje zabavan!

U kategoriji Stijenke za moderiranje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: MAUL, magnetoplan, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 41

Stijenke za moderiranje: tako će Vaše ideje biti vidljiveOdlučujuća ideja za Vaš poslovni uspjeh često je rezultat intenzivnih sesija razmjene ideja, tijekom kojih Vaši djelatnici zajednički razvijaju ideje i strategije. Kako biste mogli savršeno upotpuniti ovaj proces, trebali biste uložiti u stijenke za moderiranje. Naime, one čine ideje vidljivima, zahvaljujući čemu ih svi mogu pratiti. A k tomu ćete s ovim stijenkama uživati u brojnim prednostima tijekom svoje radne svakodnevice.Koje su prednosti i nedostatci stijenki za moderiranje?Za razliku od bijelih ploča i oglasnih ploča moderacijske se ploče ne montiraju na zid. Iako stoga zauzimaju više prostora u prostoriji za seminare ili konferencije, one se mogu postaviti upravo na onoj lokaciji na kojoj su trenutačno potrebne.Stijenke za moderiranje i prezentacijske stijenke u pogledu prezentacije i moderiranja ispunjavaju jednake zadaće poput prezentacijskih ploča: one trebaju vizualno prikazati misaone tokove i naposljetku prikazivati cjelokupnu sliku koja dodatno pojašnjava proces i pojedinačne ideje.Iako se listovi za prezentacijsku ploču mogu jednostavnije transportirati i vješati od brojnih kartica i ceduljica koje se nalaze na stijenci za moderiranje, s njima imate mogućnost uvijek iznova sortirati različite kartice i veze između ideja te tako još bolje slijediti proces.Stijenke za moderiranje k tomu ne mogu pratiti samo seminar ili radionicu. One se također mogu pretvoriti u pregradnu stijenku ili ograničiti improvizirani nastup na sajmu. One također objavljuju važne novosti u prostoriji za stanke ili foajeu.Zašto se stijenke za moderiranje trebaju opremiti kotačima?Mobilna uredska oprema uvijek je najbolji izbor kada iz svojega raspoloživog prostora želite izvući najviši stupanj korisnosti. Moderacijske stijenke na kotačima mogu se bez poteškoća upotrebljavati u cjelokupnom poduzeću te se uvijek iznova mogu postavljati tijekom seminara ili radionica.Kotači se isplate pogotovo kada je riječ o izvedbi stijenki s trima krilima – oni tako mogu osigurati da se tri elementa stijenke u svakom trenutku mogu pomicati u željeni položaj.Kako biste ostvarili puni potencijal svoje dodatne opreme za razvoj ideja i prezentaciju misaonih tokova, za Vas smo sastavili savjetnik za moderiranje i pregled Prezentacija i moderiranje. Na pitanja u vezi s time rado ćemo Vam odgovoriti, dakako, osobno.