0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
Širina
Visina
 

Stijenke za moderiranje

One su pravo središte brojnih razgovora: stijenke za moderiranje. Bez obzira radi li se o opuštenom brainstormingu ili interaktivnom predavanju: stijenke za moderiranje pomažu Vam pri skupljanju ideja, misli i činjenica te pronalasku najboljeg rješenja zajedno u grupi. Tako posao postaje zabavan!
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
QUIPO - Stijenka za moderiranje, pomična
VxŠxD 1800 x 2800 x 500 mm, trodijelna
Neto
od 3.595,- kn
QUIPO - Stijenka za moderiranje, pomična
VxŠxD 1800 x 1000 x 500 mm, jednodijelna
Neto
od 1.785,- kn
Neto
od 2.675,- kn
Stijenka za moderiranje, prilagodljiva
obostrano presvlaka od filca
Neto
2.215,- kn
Neto
7.210,- kn
MAUL - Stijenka za moderiranje, ukupna visina 1905 mm
dimenzije ploče VxŠ 1500 x 1200 mm
Neto
od 1.190,- kn
Neto
od 1.595,- kn
Neto
1.595,- kn
Flip-Pin-Center
prezentacijska ploča i bijela ploča
Neto
1.475,- kn
Informacijski stup
s 4 dvostruka okretna kotača s blokadom
Neto
od 3.750,- kn
Funkcijska stijenka, pomična
navlaka od tkanine u koju se mogu zabijati pribadače, ŠxV 1200 x 1500 mm
Neto
1.920,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda
Stijenke za moderiranje u svakodnevnom životu
Stijenke za moderiranje nećete pronaći samo u školama i na fakultetima. Ploča za moderiranje u međuvremenu se često koristi i u poduzeću. Stijenka za moderiranje dokazano je pomagalo na projektnim sastancima, ali i u prezentacijama. Danas su također dostupne ploče u vrhunskoj kvaliteti pa mogu predstavljati optičko obogaćenje. Stijenke za moderiranje u našem ćete online asortimanu pronaći u različitim izvedbama. Stijenke za moderiranje primjerice su opremljene kotačima, zbog čega ih možete fleksibilno premještati. Sklopivi modeli na sajmovima k tomu često služe i za ograđivanje prostora. Ako su ploče za moderiranje sklopive, mogu se koristiti kao trajni razdjelnici prostora, ali se mogu i transportirati na malom prostoru kad Vam nisu potrebne ili ih morate transportirati.

Vi imate glavnu riječ? Onda stojte iza nje!
Stijenke za moderiranje posebno su prikladne kada želite održati predavanje i imate puno toga za reći. Uz ključne riječi na stijenci za moderiranje zabilježit ćete i sve što je izrečeno. Stijenke za moderiranje potiču pozornost i interakciju. Tako možete zajedno u grupi nešto razraditi, svoje predavanje zorno potkrijepiti činjenicama ili zapisati važne komentare svojih slušatelja uz određenu tematsku točku. Stijenka za moderiranje svojim načinom funkcioniranja najviše nalikuje oglasnoj ploči. Papir i slike za prezentacije primjerice jednostavno pričvrstite na stijenku te na odgovarajućoj slici možete markerima zapisati dodatne primjedbe. Na kraju sastanka stijenku možete fotografirati. Za pisaći pribor i pribadače ugrađen je prostor za odlaganje. Time se ubrzava rad na stijenci za moderiranje. Pribadače i pisaći pribor pronaći ćete pod točkom izbornika »Kombinacije« uz proizvod koji ste odabrali.
Usporedba proizvoda