Vješalice, stalci za odjeću

Funkcionalne, dekorativne, svestrane: postoje razne izvedbe vješalica. Od samostojećih vješalica za kapute preko rednih garderobnih stalaka za obrt pa sve do modela sa stalcima za kišobrane za gastronomiju – ponuda u online trgovini tvrtke kaiserkraft iznimno je široka. Otkrijte u našem asortimanu odgovarajuće modele za svoju tvrtku.

U kategoriji Vješalice, stalci za odjeću nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Wolf.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 81

Vješalice – za uredno pospremljenu odjećuBilo u uredu, obrtu ili gastronomiji: vješalice su neizostavni namještaj u najrazličitijim poduzećima. One djelatnicima i posjetiteljima omogućavaju uredno vješanje jakni i kaputa. Tako stolice i radni stolovi neće biti puni odjevnih predmeta – za veću urednost u poduzeću. Od kuka za zid pa sve do vješalica s više stupova s integriranim stalkom za kišobrane: kod tvrtke kaiserkraft očekuje Vas raznovrstan asortiman.Vješalice za kapute u različitim izvedbamaU ulaznom se području posebno stilski uklapaju vješalice za kapute klasičnog okruglog dizajna. Modeli s kukama s gumbima k tomu djeluju moderno. Vješalice za montažu na zid ili pojedinačne zidne kuke prikladne su kada imate malo prostora na raspolaganju. One se primjerice mogu montirati i na zid iza vrata. Velik broj vješalica za kapute namijenjenih gastronomskom sektoru dodatno raspolaže policom za šešire i kape.S druge strane, vješalice za obrt i manifestacije pružaju dovoljno prostora za velik broj odjevnih predmeta odjednom. Za veća događanja osobito su prikladni redni garderobni stalci. U našem asortimanu pronaći ćete i modele dvostrane izvedbe koji se mogu koristiti s obje strane. Vješalice za kapute s kotačima osobito su praktične ako ih samo povremeno trebate.Dodaci za vješalice kod uređenja društvenih prostorijaUz vješalice za kapute i sl. prikladni dodatak za društvene prostorije su ormarići i pretinci sa zaključavanjem. U njima će biti sigurno spremljeni i odjeća i vrijedni predmeti Vaših djelatnika. Imate pitanja o našem asortimanu proizvoda? Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći u izboru garderobnih sustava i druge opreme za Vaše poduzeće.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Pokretni ladičari | Zakretni krakovi | Vodilice kabela | Zaštitne prostirke | Kolica s pladnjevima | Garderobni ormarići | Uredski strojevi IDEAL