Nasloni za noge

Manju napetost u nogama, leđima i ramenima osiguravaju ne samo pravilno držanje nego i pravilna potpora za noge. Ona Vam omogućuje da za pisaćim stolom sjedite udobno i ergonomski pravilno. Također nudimo grijane modele za sve koji često imaju hladna stopala.

U kategoriji Nasloni za noge nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Twinco, MAUL, bimos, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 10

Nasloni za noge – sjedite bolje, radite zdravijeStvarno to ne možemo dovoljno puta naglasiti: tko bolje sjedi, bolje će iskoristiti svoj radni vijek! Naime, s odgovarajućom ergonomijom izbjeći ćete ozljede leđa, napetosti i izostanke s posla zbog bolovanja. Kako ćete ergonomiju i zdravlje s lakoćom unijeti u svoje radno mjesto pokazat će Vam naši nasloni za noge kod tvrtke kaiserkraft.Nasloni za noge i položaj sjedenja – kako su oni povezani?O temi zdravog sjedenja ne razgovara se uzalud toliko intenzivno u radnom svijetu. Ako uredske stolice, pisaće stolove i sl. odaberete i namjestite u skladu s ergonomskim načelima, svojem ćete tijelu osigurati svu potporu koja mu je potrebna tijekom sjedenja. Naime, ovaj je položaj iznimno naporan rad za leđa, krvotok i mišiće.Važnu ulogu pri tome imaju noge i stopala. Ako vise u zraku ili se nalaze pod nepovoljnim kutom na prenisko namještenoj stolici, cjelokupno će tijelo, od glave do pete, prožimati grčevi. Naši su nasloni za noge toliko važni posebno na radnim mjestima s normalnim pisaćim stolom odnosno na radnim mjestima koja upotrebljava veći broj ljudi. Oni, naime, fleksibilno osiguravaju, bez velikih ulaganja i vrlo individualno, savršen položaj sjedenja.Nasloni za noge kod tvrtke kaiserkraft: dodatni plus u pogledu udobnostiOvo ćete savršenstvo odmah primijetiti: Vaša su stopala fiksirana, a istovremeno udobno smještena na stabilnoj podlozi. Noge odnosno leđni mišići više ne moraju prkositi silama »njihanja«, a cjelokupno se tijelo opušta. Vi ćete, gotovo sami od sebe, pronaći optimalan položaj sjedenja tako što će Vaša leđa u potpunosti nalijegati na naslonu.Posebno su udobni i ergonomični nasloni za noge s mogućnošću namještanja kako visine tako i kuta nagiba. Dodatne su značajke udobnosti, primjerice, funkcija grijanja. Dakako, svi su proizvodi u ponudi tvrtke kaiserkraft stabilni, protuklizni i izrađeni za uredsku svakodnevicu.Budući da nam je uvelike stalo do ove teme, za Vas smo izradili različite savjetnike u vezi sa sjedenjem u uredu:

K tomu Vam zasebno predstavljamo važan element vrhunske ekonomije sjedenja. Naš pisaći stol s mogućnošću električnog namještanja visine Upliner 2.0 daje do znanja da zdravo sjedenje ne prestaje kod stolica. Rado ćemo Vas savjetovati u vezi s pitanjima o naslonima za noge i sličnim proizvodima!