0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dubina
Mogućnost nagibanja
Područje namještanja visine
Širina
 

Nasloni za noge

Manju napetost u nogama, leđima i ramenima osiguravaju ne samo pravilno držanje nego i pravilna potpora za noge. Ona Vam omogućuje da za pisaćim stolom sjedite udobno i ergonomski pravilno. Također nudimo grijane modele za sve koji često imaju hladna stopala.
Pronađeno je 10 proizvoda
| | |
MAUL - Naslon za noge, ergonomski
ŠxD površine za odlaganje 450 x 390 mm, s umetkom tepiha
Neto
479,- kn
EUROKRAFT - Naslon za noge
namještanje visine 110 - 320 mm pomoću plinskih opruga
Neto
1.745,- kn
Neto
399,- kn
MAUL - Naslon za noge, ergonomski
izvedba s funkcijom grijanja i umetkom tepiha
Neto
999,- kn
Podloga za noge, grijana
u sivoj boji, s mrežnim priključkom
Neto
1.395,- kn
Twinco - Naslon za noge s pomičnom pločom za noge
namještanje visine u 3 razine, plastika
Neto
od 309,- kn
Twinco - Plastični naslon za noge
s mogućnošću nestupnjevanog namještanja
Neto
599,- kn
Twinco - Nagibni naslon za noge
površina za noge s čeličnim lukom, s mogućnošću nestupnjevanog namještanja
Neto
od 255,- kn
Pronađeno je 10 proizvoda

Nasloni za noge – sjedite bolje, radite zdravijeStvarno to ne možemo dovoljno puta naglasiti: tko bolje sjedi, bolje će iskoristiti svoj radni vijek! Naime, s odgovarajućom ergonomijom izbjeći ćete ozljede leđa, napetosti i izostanke s posla zbog bolovanja. Kako ćete ergonomiju i zdravlje s lakoćom unijeti u svoje radno mjesto pokazat će Vam naši nasloni za noge kod tvrtke KAISER+KRAFT.Nasloni za noge i položaj sjedenja – kako su oni povezani?O temi zdravog sjedenja ne razgovara se uzalud toliko intenzivno u radnom svijetu. Ako uredske stolice, pisaće stolove i sl. odaberete i namjestite u skladu s ergonomskim načelima, svojem ćete tijelu osigurati svu potporu koja mu je potrebna tijekom sjedenja. Naime, ovaj je položaj iznimno naporan rad za leđa, krvotok i mišiće.Važnu ulogu pri tome imaju noge i stopala. Ako vise u zraku ili se nalaze pod nepovoljnim kutom na prenisko namještenoj stolici, cjelokupno će tijelo, od glave do pete, prožimati grčevi. Naši su nasloni za noge toliko važni posebno na radnim mjestima s normalnim pisaćim stolom odnosno na radnim mjestima koja upotrebljava veći broj ljudi. Oni, naime, fleksibilno osiguravaju, bez velikih ulaganja i vrlo individualno, savršen položaj sjedenja.Nasloni za noge kod tvrtke KAISER+KRAFT: dodatni plus u pogledu udobnostiOvo ćete savršenstvo odmah primijetiti: Vaša su stopala fiksirana, a istovremeno udobno smještena na stabilnoj podlozi. Noge odnosno leđni mišići više ne moraju prkositi silama »njihanja«, a cjelokupno se tijelo opušta. Vi ćete, gotovo sami od sebe, pronaći optimalan položaj sjedenja tako što će Vaša leđa u potpunosti nalijegati na naslonu.Posebno su udobni i ergonomični nasloni za noge s mogućnošću namještanja kako visine tako i kuta nagiba. Dodatne su značajke udobnosti, primjerice, funkcija grijanja. Dakako, svi su proizvodi u ponudi tvrtke KAISER+KRAFT stabilni, protuklizni i izrađeni za uredsku svakodnevicu.Budući da nam je uvelike stalo do ove teme, za Vas smo izradili različite savjetnike u vezi sa sjedenjem u uredu:

K tomu Vam zasebno predstavljamo važan element vrhunske ekonomije sjedenja. Naš pisaći stol s mogućnošću električnog namještanja visine Upliner 2.0 daje do znanja da zdravo sjedenje ne prestaje kod stolica. Rado ćemo Vas savjetovati u vezi s pitanjima o naslonima za noge i sličnim proizvodima!

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda