0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Konstrukcija
Materijal
Nosivost pri 4 km/h
Profil guma
Promjer kotača
 

Pneumatski kotači

Naši pneumatski kotači pravi su umjetnici prilagodbe jer njima čak i veće nejednakosti tla ne predstavljaju nikakve probleme. Zahvaljujući vrlo dobroj amortizaciji i niskom stupnju otpora kotrljanja oni su najprikladniji za transport teških predmeta na lošim podlogama. I da, naši pneumatski kotači ne ostavljaju tragove.
Pronađeno je 6 proizvoda
| | |
Neto
od 379,- kn
Pneumatski kotač na naplatku od čeličnog lima
Ø x širina kotača 260 x 85 mm, gumeni profil s brazdom
Neto
od 589,- kn
Pneumatski kotač na naplatku od čeličnog lima
Ø x širina kotača 260 x 85 mm, gumeni profil s blokom
Neto
od 569,- kn
Neto
od 329,- kn
Pneumatski kotač
kotač s 1-dijelnim naplatkom od čeličnog lima
Neto
od 295,- kn
Pneumatski kotač
kotač s 1-dijelnim udubljenim naplatkom od čeličnog lima
Neto
od 569,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Pneumatski kotači
Pronađeno je 6 proizvoda
Pneumatski kotači – savršena transportna svojstva
Pneumatski kotači profesionalno su rješenje za transport teških tereta. Zrakom punjeni kotači mogu kompenzirati ometajuće neravnine na podu te na taj način omogućuju neometano odvijanje transporta. Čak i na lošoj podlozi pneumatski su kotači jako dobri jer svojim prilagođavanjem podu stvaraju mali otpor pri kotrljanju. Zrakom napunjeni kotači k tomu se brinu za optimalno prigušivanje udaraca. Ti kotači zbog zračnog jastuka posebno dobro štite pod. Kod pneumatskih kotača zrak u crijevu je pod tlakom, zbog čega mogu nositi vozilo odn. teret. Tlak zraka od odlučujuće je važnosti za nosivost kotača. Smanjenjem tlaka zraka i to se svojstvo smanjuje, što dovodi do toga da transportni uređaj vozi nepravilnije i može nositi manji teret. Zato preporučujemo da redovito provjeravate tlak zraka u tim kotačima te ih po potrebi napunite zrakom.

Kotači za Vaše zahtjeve u pogonu
Tvrtka KAISER+KRAFT nudi Vam pneumatske gume za svaku potrebu. Tako ćete oštećene uređaje moći brzo osposobiti za rad, a Vaša proizvodnja neće pretrpjeti dugotrajan prekid. Kotači su montirani na naplatak od čeličnog lima i sjajno su pocinčani. Dvostruki kuglični ležaj brine se za lako okretanje kotača i kretanje transportnih kolica. Za osovinu i pričvršćivanje kotača koriste se isključivo vrhunski materijali koji jamče dugačak životni vijek kotača. Također možete birati između profila kotača s brazdom i blokom. Veličina se kreće od 200 x 50 mm (promjer x širina kotača) pa sve do 260 x 85 mm. Pneumatski kotači mogu se koristiti u unutrašnjosti ili na otvorenom. Na zahtjev su dostupni i drugi provrti za glavčine, klizni ležajevi od poliamida, različite veličine kotača s plastičnim naplatcima i druge obloge kotača. Slobodno nam se obratite, na raspolaganju su Vam različite mogućnosti za kontakt. Ako neki pneumatski kotač nije ono pravo za Vas, pogledajte malo po rubrici kotači i zasigurno ćete nešto pronaći.
Usporedba proizvoda