Digitalni flip katalozi

Ekološki ste osviješteni i želite prolistati naš katalog ili samo brzo nešto pogledati? U tom su Vam slučaju u svako doba dana i noći na raspolaganju naši digitalni katalozi i online brošure. Neovisno o tome zanima li Vas glavni katalog KAISER+KRAFT ili proizvodi iz naše proizvodnje. Ovdje ćete samo jednim klikom dobiti sve informacije. Uživajte u pretraživanju, pronalaženju i čitanju.

KAISER+KRAFT Glavni katalog

EQUIPPED FOR TOMORROW
Preokrenite kataloge ler

Zašto čekati dok ga ne držite u rukama? Pregledajte naš trenutni katalog digitalno! *

* Cijene se mogu mijenjati tijekom godine.

EUROKRAFTpro e-modul NEO

Nova lakoća transportiranja

E-modul NEO električni je pogon koji ujedinjuje tri stvari: ergonomiju, sigurnost na radu i fleksibilnost. Primjenjuje se svugdje gdje se upotrebljavaju podna transportna vozila na ručni pogon. E-modul NEO omogućuje jednostavnije pomicanje tereta do 500 kg uz znatno manji napor. To rasterećuje djelatnike i čini njihov rad sigurnijim.

Preokrenite kataloge ler

EUROKRAFTpro električni stalak za materijal

Podizanje i spuštanje pritiskom tipke
Preokrenite kataloge wt$

Zamislite da imate svojeg osobnog pomoćnika koji prolazi s vama sve uspone i padove. Koji vas rasterećuje i funkcionira na pritisak tipke. I kojem nakon 10 godina možete jednako vjerovati kao i prvog dana.

Brošura o našim brendovima.

Proizvodi koji mogu izdržati puno: EUROKRAFT

Ništa vas ne može zaustaviti.


Zato su vam potrebni proizvodi koji mogu puno izdržati. Više od 75 godina radimo sve kako bismo opremili tvrtke. Znanje, osjećaj za kvalitetu i strast za uredskom i tvorničkom opremom - sve se to ulijeva u vlastiti brand EUROKRAFT. Rezultat su proizvodi koji se drže.

Naslovna stranica brošura o našim brendovima

Brošura vlastite proizvodnje.

Equipped for manufacturing
Naslovna stranica brošura vlastite proizvodnje

Bilo da je napravljen po mjeri ili pogodan za mase, vlastita proizvodnja KAISER+KRAFT stvara proizvode koji savršeno odgovaraju vašim potrebama - u boji, obliku i apsolutno visoke kvalitete Made in Germany.

KAISER+KRAFT

Vaš partner za Vašu budućnost

Mi smo KAISER+KRAFT. Zalažemo se za strast i kompetenciju te svakodnevno brinemo o tome da Vas što bolje opremimo za Vaš posao. Pritom nikada ne zabora vljamo svoju odgovornost prema okolišu i ljudima jer održivost i poslovanje idu ruku pod ruku. Zato se zalažemo za smanjenje utjecaja na okoliš i klimu te preuzimanje društvene odgovornosti.

Preokrenite kataloge ler

Električna vozila za vuču EUROKRAFTpro

TAKKTOR T1000 i T2000: sigurnost na radu i ergonomija na najvišoj razini
Preokrenite kataloge ler

Želite sigurnije i učinkovitije organizirati transport u svom pogonu? TAKKTOR Vam pomaže pri sigurnom transportu teških tereta od točke A do točke B. To vam donosi manje umora i više sigurnosti u radnoj svakodnevici. Dostupan je u dvije izvedbe: T1000 i T2000.